Alm. Brand tilbyder privatleasing af Renault Clio

Renault Clio

Fornøjelig franskmand. Sådan beskrev FDM i en test den nye Renault Clio 1,5 DCI 75 Expression, og nu kan Alm. Brand Leasing tilbyde bilen til sine privatkunder for 1.995 kr. om måneden i tre år. Skal der en forsikring oven i, så lægges der 390 kr. oven i den månedlige udgift. 

Således udtalte salgskonsulent Flemming Veje Thomasen fra Bendtsen Biler i Herning følgende til Herning Folkeblad den 23. januar: – Det er rigtig billigt, og jeg sidder med armene over hovedet over, at vi kan tilbyde denne model. Der er jo de fordele, at kunden kender de månedlige ydelser, så man skal ikke tænke på udgifter til service. Der er altså en budgetsikkerhed, og så har man altid en ny bil, for man kan jo skifte den hvert tredje år.

Renault Clio 1,5 DCI 75 Expression var den tredje mest privatleasede bil før afgiftsændringen i maj 2012, ligesom den med mere end 2.800 solgte biler var den 14. mest solgte bilmodel i Danmark sidste år. Bilen har endvidere fået megen ros blandt bileksperter.

Fakta om privatleasing af Renault Clio:

Priser fra 1.995 kr./mnd. Service, 24-timers vejhjælp, fartpilot, aircon og navigation er inkluderet Leasingperiode på 36 mnd. hvor der køres 15.000 km. pr. år. Førstegangsydelse på 15.000 kr. Forsikring til 390 kr./mnd. hvis du er fyldt 26 år og har kørt skadefrit i minimum tre år.

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation