Audi sælger rekord mange biler

Audi A3 cabriolet

2013 er ved at nå sin afslutning, men allerede nu står det klart, at året bliver endnu et rekordår for mærket med de fire ringe.

5.900 danske indregistreringer giver igen i år Audi en sikker førsteplads i premiumsegmentet samt det største salg i mærkets historie – og det på et stærkt konkurrencepræget marked.

Audi direktør Thomas Jöhncke glæder sig over, at danskerne har taget så godt imod hele den nye Audi A3 familie, lige fra den 3-dørs version over Sportback til Limousine og ser frem til at introducere sidste skud på stammen: Audi A3 Cabriolet til marts 2014. Sammen med Audi A3 familien tegner Audi A4 Limousine og Avant sig for en pæn del af årets salg.

Internationalt sætter Audi også rekord. Allerede efter november passerede Audi AG det samlede salg for 2012, og salgsmålet for 2015 på 1.5 mio. nås allerede i år. Det skyldes især store stigninger på markederne i Kina, England og USA.

2014 tegner også godt – både på verdensplan og i Danmark. Audi vil introducere 17 modeller, heraf fem helt nye. Blandt de mange nyheder er Audi R18 e-tron quattro, som forhåbentlig bringer Tom K til endnu en Le Mans sejr samt bidrager til tekniske innovationer til gavn for Audis serieproduktion.

”I Danmark kan vi glæde os over en betydelig ordrebestand for det nye år, og det sammenholdt forårstegnene i dansk økonomi gør, at vi ser meget positivt på fremtiden”, slutter Audi direktør Thomas Jöhncke.

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation