Avis kåret som Danmarks Bedste Biludlejning

SKODA Rapid Spaceback

Kunder og ansatte i rejsebranchen har stemt og bestemt, og i går kunne Avis Biludlejning således for 10. gang kalde sig Danmarks Bedste Biludlejningsselskab efter at have modtaget den prestigefulde pris ved årets Danish Travel Award, der blev afholdt i Cirkusbygningen.

Danish Travel Award, der i år løb af stablen for 19. gang, uddeles af Skandinaviens rejsebrancheblad, STAND BY. Prisvinderne kåres på baggrund af både kunders og profesionelle branchefolks stemmer. I år deltog 1.400 forbrugere og 1.500 brancheansatte i afstemningen, og i alt blev der uddelt 19 forskellige priser – bl.a. prisen som Danmarks Bedste Biludlejningsselskab.

Prisen gik til Avis Biludlejning, der nu for 10. gang kan holde den fornemme statuette mellem hænderne. Viceadministrerende Direktør Lars Dissing tog imod prisen ved aftenens begivenhed.

“At vinde en sådan pris, som både slutkunder og rejsebranchen er enige om, er en overordentlig stor ære. Prisen er en cadeau til alle Avis-medarbejdernes professionalisme og store indsats for kunderne hver eneste dag – året rundt. Det viser styrken ved vores virksomhed og giver mig et meget optimistisk syn på fremtiden”, udtaler en stolt Kasper Gjedsted, Administrerende Direktør hos Avis Biludlejning i Danmark.

Foruden Avis var også Hertz og Sixt nomineret i kategorien.

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation