Avis Biludlejning opruster i Sønderjylland

Nissan Leaf elbil

Den 1. november åbner Avis Biludlejning op for biludlejning i Aabenraa med selskabets fjerde udlejningslokation i det sønderjyske. Åbningen imødekommer en stor efterspørgsel på billeje fra både private og virksomheder i området.

Mulighederne for at leje bil i Aabenraa har længe været begrænsede, men hos Avis Biludlejning vælger man nu at fokusere på byens store, uudnyttede potentiale for biludlejning til både private og virksomheder. Det gøres ved åbningen af virksomhedens 41. danske udlejningslokation.

Udlejningskontoret vil blive drevet i samarbejde med HLT Service ApS på Kathale 36.

Avis Biludlejning har en målsætning om at være Danmarks mest tilgængelige biludlejningsselskab, og med en stigende efterspørgsel på billeje i Sønderjylland er udvidelsen til Aabenraa et helt naturligt skridt.

“Avis er i forvejen repræsenteret i både Vojens og Sønderborg, hvor vi tager imod et stigende antal privat- og erhvervskunder fra Aabenraa-området. Aabenraa er et vigtigt knudepunkt i Sønderjylland, og jeg er derfor overbevist om, at vi finder et godt kundegrundlag i byen”, forklarer Kasper Gjedsted, Administrerende Direktør hos Avis Biludlejning i Danmark.

Avis Biludlejning i Aabenraa åbner den 1. november og vil kunne tilbyde kort- og langtidsleje af personbiler, minibusser og varevogne.

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation