Den ultimative cabriolet – Bentley Continental GTC

Siden modellens debut i 2006 har Bentley Continental GTC været en enestående salgssucces og med den nye Bentley Continental GTC venter endnu en cabriolet i luksusklassen med kompromisløs fokus på kvalitet. Således er den nye Bentley Continental GTC forbedret på stort set alle områder inden for design og teknik.

Kunderne har altid været tiltrukket af modellens uovertrufne komfort og anvendelighed i hverdagen, men hvor den første Bentley Continental GTC var elegant og underspillet, har den nye model mere moderne, frembrusende og maskuline karakteristika.Ved hjælp af avancerede fremstillingsteknikker er forskærmene lavet uden brug af søm eller svejsninger og som noget nyt for Bentley Continental GTC leveres modellen nu med 20 fælge som standard med tre typer 21″ hjul, hvilket understreger modellens mere sportslige egenskaber.

Den fire-personers cabriolet har en ny og mere rummelig håndlavet kabine med blødt naturlæder, et omfattende udvalg af ædle træsorter og cool-touch metaller. Endvidere nu mere praktisk med ekstra benplads, nye opbevaringsløsninger og et utal af innovative funktioner som eksempelvis et omfattende touch-screen infotainment system. Desuden er den nye Bentley Continental GTC udstyret med nakkevarmere for øget komfort, når taget er nede.

Der er et imponerende antal kombinationsmuligheder med 17 standard naturlæder-farver med seks forskellige farvekombinationer samt syv typer træsorter. Det skræddersyede tag er suppleret med akustisk glas og bundplader for optimal støjisolering.

En bredere sporvidde for og bag, skarpere styring og affjedring forbedrer vejgreb og stabilitet. Bentleys avancerede firehjulstræk fordeler nu motorens kræfter med 40:60, hvilket forstærker de dynamiske køreegenskaber og minimerer understyring i skarpe kurver, hvilket giver føreren optimale forudsætninger for at balancere modellen via en præcis speederrespons.

Ydelsen i den nye Bentley Continental GTC twin-turbo 6-liters W12 motor er øget til hele 575 hk, mod 560 hk i den tidligere model og det maksimale drejningsmoment er forøget med yderligere 50 Nm til imponerende 700 Nm. Med Bentleys innovative FlexFuel teknologi er motoren både i stand til at køre på bioethanol, almindeligt brændstof eller en kombination af de to.

Bentley Continental GTC har altid været den mest emotionelle model i Continental modelrækken og er et udstillingsvindue for Bentley design. Med sin skræddersyede top er Bentley Continental GTC en britisk cabriolet tro mod de klassiske Bentleys fra fortiden.

“Med den uovertrufne teknologi, ydeevne og design, der er investeret i denne model, er der taget hul på et nyt kapitel for Bentley cabriolet”, udtaler Wolffgang Durheimer, bestyrelsesformand og administrerende direktør i Bentley Motors.

Den nye Bentley Continental GTC kan allerede nu bestilles hos eneforhandleren i Danmark, Bentley Copenhagen.

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation