Bentley Mulsanne tager Grand Touring til nye højder

Bentley Mulsanne

Bentley præsenterer nu en række unikke features til topmodellen Bentley Mulsanne, der tager Grand Touring til nye højder. Den nye Comfort Specification indeholder blandt andet optimerede nakkestøtter i ekstra blødt læder og med indbyggede vinger, der gør det mere behageligt for bagsædepassagererne at hvile sig under kørslen.

Når det luksuriøse bagsæde er lænet tilbage, kan en ny fodstøtte køres frem fra sin plads under forsædet. Samtidig medfølger et sæt løse puder fyldt med andedun og i det samme læder, som anvendes i interiøret i enten samme nuance eller en kontrastfarve.

Ædelt håndværk, moderne teknologi

I bagdørene er der nu et særligt rum til at opbevare mobiltelefoner samt de Bluetooth høretelefoner, der følger med det prisbelønnende ”Naim for Bentley” audiosystem. Infotainment-systemet i Mulsanne indeholder blandt andet en 20 GB harddisk-optager, som kan lagre film og musik samt en DVD-afspiller, der kan vise film på de to 8” LCD-skærme placeret i nakkestøtterne.

De klassiske picnicborde placeret på forsædernes ryglæn er stadig i ædeltræ og et resultat af de stolte håndværkstraditioner, som er en uadskillelig del af enhver Bentley. Ved et tryk på en knap åbner de sig og giver plads til enten et trådløst tastatur, en tablet eller iPod, som naturligvis kan oplades under kørslen.

Indbygget WiFi hotspot

Ved hjælp af en indbygget WiFi-router er det muligt at være online med op til otte forskellige enheder i kabinen under kørslen. En særlig udviklet og indbygget antenne giver et signal, der er en håndholdt enhed langt overlegen.

Samtidig er det muligt at aktivere de såkaldte Privacy Curtains i enten sort eller elfenben, der afskærmer den bagerste del af interiøret fra nysgerrige blikke, og på den måde gør det muligt at arbejde eller hvile uforstyrret under kørslen.

Håndsyet bagage fra Schedoni

Til Bentley Mulsanne fås nu et særligt håndsyet kuffertsæt fra den italienske specialist Schedoni, der har fremstillet lædervarer af den højeste kvalitet de sidste 100 år. Bagagesættet omfatter to store og to mindre kufferter, samt to dragtposer, som naturligvis også er fremstillet i blødt handskelæder.

Alt i alt giver det den maksimale udnyttelse af det generøse bagagerum, og designet er inspireret af interiøret i Bentley Mulsanne, for på den måde at skabe en helhed. På samme måde kan farver og syninger udformes helt efter ejerens ønsker.

Med den nye Comfort Specification følger også tre nye lakfarver kaldet Dark Cashmere, Portofino og Damson, som flankeres af tre nye kulører til det omfattende læderindtræk i kabinen, hvor det nu er muligt at vælge Damson, Saffron og Brunel.

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation