Billig Peugeot bilforsikring – priser fra 4188,- pr mdr

Peugeot 208 GTI

For nylig indgik Peugeot samarbejde med det lille forsikringsselskab Mondux, som fremover vil tilbyde billig bilforsikring til Peugeots kunder. Målsætningen har været at skabe en god samlet forsikringspakke, hvor især den gode kundeservice er omdrejningspunktet. Men som prikken over i’et dækker selvrisikoforsikringen også en skade pr. år.

Bedst mulig dækning til bedst mulig pris
Det er vigtigt for Peugeot at kunne tilbyde en god samlet forsikringspakke til kunderne og derfor faldt valget af samarbejdspartner på den lille forsikringsvirksomhed Mondux, som på flere måde lever op til Peugeots eget høje værdisæt. Her bestræber man sig nemlig på at prioritere hver eneste kunde højt med en kvalitativ kundeservice samt give en god dækning ved skader til bedst mulige forsikringspris.

Det helt unikke ved forsikringsaftalen er dog, at den giver en friskade pr. år og endda med en selvrisiko Voucher. Hvis man er under 25 år, får man en gang om året en voucher til en værdi af 12.500 kr., og såfremt skadesudgiften er større end voucherens værdi dækker den skaden. Det samme gælder for personer på over 25 år, men her er værdien på Voucheren 8.500 kr.

Vilkår for den billige Peugeot forsikring:

• Fra 21 år

• Uanset anciennitet

• Uanset bopæl

• Fast præmie, også ved skade

• Fri km.

• Inkl. Selvrisikoforsikring-voucher

Peugeot bilforsikring tilbydes fra 4.188 kr. og præmien kan enten betales i månedlige rater eller som en årlig rate.

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation