Billige billån fra Diba – nemt og hurtigt

Le Gammeltoft

Når drømmebilen skal finansieres, er der mange, der frister med ”gode” tilbud. Men pas på med at impulskøbe billånet, for hvad der ser rigtig attraktivt ud, kan vise sig at være et dyrt lån ved nærmere eftersyn. Hos Diba kan du nemt og hurtigt ansøge om billige billån. Her er en guide til hvad du skal passe på når du kigger efter billige billån.

Her skal du passe på, når du vælger dit billige billån:

  • ÅOP er meget vigtigere end den pålydende rentesats.
  • Oprettelsesgebyrer kan være rigtig høje, og de kan ikke trækkes fra i skat som renteudgifter.
  • ÅOP er altid udregnet på den fulde løbetid, men et billån løber næsten aldrig til udløb. Så vær varsom med at acceptere lån med meget høje startomkostninger.
  • Husk at læse det med småt, før du underskriver!
  • Kontroller lånet for måneds- og indfrielsesgebyrer.

Ansøg om billige billån på din smartphone
Går du rundt og overvejer køb af anden bil, så kan du – uden download af en app – beregne billige billån på din smartphone. Du skal blot gå ind på www.diba.dk, så får du direkte adgang. Og som noget nyt kan du nu også ansøge om lånet i samme forbindelse. Du får svar næste hverdag. Senest!

Også billån til privatkøb kan finansieres billigt
Flere og flere handler biler privat, og ofte kan det være vanskeligt at opnå finansiering ved privatkøb. DiBa Billån tilbyder finansiering af din nye bil – også hvis du køber af en privat. Se mere på www.diba.dk/bil og vælg Privat bilhandel.

Underskriv dit billige billån med NemID
Efter at Diba har tilbudt deres kunder at underskrive med NemID, er der kommet fart på det med underskrifterne. Over 90 % af kunderne vælger denne løsning, som klarer papirarbejdet på få minutter. Nemmere og hurtigere fås et billigt billån ikke.

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation