Billige tilbud på privatleasing af Ford Focus

Ford har sat prisen ned på privatleasing af Ford Focus, så du nu som privat kunde kan privatease Ford Focus fra kun 2.295 kroner om måneden – og nøjes med en udbetaling på 15.000 kroner.

Den gennemtestede køreglæde, de 5 stjerner i sikkerhed, plads til hele familien og det allergivenlige interiør er selvfølgelig inkluderet i prisen. Så hvis du drømmer om at give dig selv, eller en du har kær, en julegave som vil blive husket, så skynd dig – dette Ford privatleasing tilbud gælder kun så længe lager haves!

Ford Focus har netop modtaget æresprisen for sin avancerede sikkerheds-teknologi ved kåringen af Årets Bil i Danmark 2012, hvor Ford Focus samtidig blev placeret i Top 3.
Tilbuddet omfatter privatleasing af Ford Focus Trend 1.6 med 105 hk. Der er frit valg mellem 5-dørs eller stationcar versionen. 

- Ford Focus 5-dørs kan nu leases til en månedlig ydelse på 2.295 kroner og en lav førstegangsydelse inklusiv etableringsgebyr på 15.000 kroner. Totalomkostninger i perioden er 125.160 kroner.
- Ford Focus stationcar kan leases til en månedlig ydelse på 2.395 kroner og samme lave førstegangsydelse inklusiv etableringsgebyr på 15.000 kroner. Totalomkostninger i perioden er således 129.960 kroner.

Privat leasing-aftalens løbetid er på 4 år (48 mdr) med 15.000 kilometer pr. år. Aftalen inkluderer fuld service, garanti og vedligeholdelse.

Førstegangs-ydelsen er nedsat med kr. 9.250, så det nu kun koster 15.000 kroner at stå med et sæt bilnøgler i hånden. Den månedlige udgift er også nedsat med 100 og 200 kroner for henholdsvis 5-dørs og stationcar versionen. Derudover følger metallak med, uden ekstra omkostninger – og endelig er aftalens løbetid sat op fra 3 til 4 år. Udbetalingen fordeles dermed over en længere periode og resulterer i en lavere udgift beregnet per måned.

Vilkårene i privat leasing-kontrakten er fastsat i samarbejde mellem FDM og Finans & Leasing.

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation