Bliv klar til leasing – sælg bilen i en fart

Honda privatleasing
Når det gode privatleasing tilbud pludselig dukker op, gælder det om at komme af med sin egen bil hurtigt. Her er de gode råd.

Så skete det igen. I lørdagsaviserne bragede det atter løs med gode privatleasing tilbud, for eksempel en Honda Civic 1.8 Comfort til 2.195 kr. og en Honda Accord 2.2 i-DTEC Tourer til 3.745 kr., begge med en førstegangsbetaling på kun 15.000 kr.

Så billigt kan man slet ikke køre, hvis man køber en af de to biler og selv skal betale service og dæk. Besparelsen ved at lease en af dem løber op i titusindvis af kroner over to år, alt efter hvor meget rabat man kan få ved et køb. Men det går stærkt, når knaldtilbud som disse smides på markedet. Så hvad gør man, hvis man står med en bil, der skal sælges først?
”Ja, man skal være hurtig, hvis man selv vil vælge farve og model”, siger direktør Niels Jacobsen fra Henrik Larsen Automobiler A/S, der har haft kæmpesucces med privatleasing i år.

Man skal med andre ord tage en chance og skrive under på en privatleasing aftale, inden alle bilerne er revet væk. Og så skal man sælge sin bil så hurtigt og effektivt som muligt.
”Hvis man har et par måneder, kan man godt starte med at sætte bilen til salg på for eksempel Bilpriser.dk, Bilzonen.dk eller Bilbasen.dk. Sidstnævnte tager dog et lille gebyr. Men for dem alle gælder det, at man selv står for hele salget, og det kan tage lang tid, især hvis man ikke sørger for hele tiden at have markedets billigste bil”, fortæller salgs- og marketingdirektør Morten Holmsten fra online bilauktionen Autocom.dk.

Og netop en online bilauktion vil være det næste trin i salgsprocessen:
”Selvfølgelig kunne man bruge hele sin sommerferie på at besøge bilforhandlere, men det slipper man for, når man benytter en online bilauktion. 4.000 danske bilhandlere har adgang til vores auktion, så her kommer man i kontakt med dem alle på én gang”,forklarer han.
Og det er nemt. Man tilmelder bilen, beskriver den loyalt og sender nogle gode billeder med, og så kommer bilen på en auktion, der typisk løber i 24 timer. Undervejs står der konsulenter klar med råd og vejledning.

Når bilen er solgt, skal den bilforhandler, der har købt den, selv hente bilen – med mindre sælger selv har lovet at levere den indenfor en vis radius. Salæret trækkes fra salgssummen, og pengene ryger ind på kontoen.
”Nemmere kan det vist ikke være. Og det sker faktisk ofte, at bilen ryger i første hug. Det skal man være forberedt på”, slutter Morten Holmsten.

http://www.autocom.dk

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation