BMW i3 var gæst til Copenhagen Fashion Show

BMW i3 Concept Coupe

BMW i3 var eksklusivt på plads på catwalken som en naturlig sammenhæng mellem BMW’s titel som den mest bæredygtige bilproducent og David Andersens bæredygtige kollektion.

David Andersen er internationalt anerkendt for sine couture kreationer til blandt andre Kronprinsesse Mary og klimaminister Martin Lidegaard. David Andersen designer og producerer modetøj, hvor der i valget af materialer er taget mest muligt hensyn til miljø og bæredygtighed. I produktionen indgår blandt andet papir lavet af sten, metervarer fra tidligere produktioner og jerseystoffer i Tencel, der fremstilles af fibre fra træ.

Ren køreglæde fra I til Z
BMW i3 er en elbil, der er født som en elbil. Altså ikke en eksisterende BMW model, der er modificeret til at køre på el. BMW i3 er tænkt, udviklet, bygget og optimeret til el. Den er et studie i nytænkning, nye teknologier og nye materialer – fra kulfiberforstærket plast og bæredygtige genbrugsmaterialer til aluminium og certificeret eukalyptustræ.

Bilen er 3.999 mm lang, 1.775 mm bred og 1.578 mm høj. Den yder 170 hk og har et drejningsmoment på 250 Nm. Rækkevidden er angivet til mellem 130 og 160 km på en opladning og ved hjælp af BMW’s ECO PRO-system er rækkevidden helt op til 200 km. Accelerationen fra 0-100 km/t foregår på 7,2 sekunder og tophastigheden er 150 km/t.

BMW i3 bliver lanceret i Danmark i maj måned 2014. Forhandlingen vil foregå via Jan Nygaard AS, som er autoriseret BMW forhandler i Lyngby nord for København.
Prisen for BMW i3 er kr. 282.000 + levering.

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation