BMW PrivatLeasing tilbud – BMW for 2995 kr,- pr mdr

Få en ny BMW for kun 2.995 kr. om måneden. BMW tilbyder privatleasing af den nye 3-dørs BMW 1-serie. For 30.000 kr. i førstegangsbetaling og en fast månedlig ydelse på 3.350 kr. er det således muligt at tage plads bag rattet i den dynamiske og ekstremt brændstofbesparende BMW 116d EfficientDynamics Edition. Priserne her er baseret på en traditionel leasingperiode på 36 måneder og et samlet kilometerforbrug på 60.000 km. Men det kan blive endnu billigere. For at imødekomme kunder med et lavere kørselsbehov tilbyder BMW Financial Services nu også en 24 måneders leasingkontrakt inklusive 30.000 km i perioden. Med en udbetaling på 25.000 kr. når den faste månedlige ydelse så ned på 2.995 kr. om måneden for samme model.

„Sådanne eksempler viser, at BMW PrivatLeasing – også for en ren økonomisk betragtning – står lige så stærkt som før lovindgrebet. Det gælder ikke bare 1-serien, men hele vores modelprogram. Generelt kan vi konstatere, at nogle modeller er blevet lidt billigere, andre en anelse dyrere” siger Christian Schröder.

Fast greb om biløkonomien

Som BMW kunde kan man altså fortsat glæde sig over de mange tungtvejende fordele, der taler for privatleasing. Din faste månedlige ydelse indeholder både fuld garanti og en omfattende BMW Service Inclusive Ultimate-aftale. Det eneste du som kunde herudover skal betale for er brændstof, vægtafgift og forsikring. Du behøver med andre ord ikke frygte uforudsete værkstedsudgifter, når bilen skal til service. Lige meget om det gælder selve bileftersynet, eventuelle garantireparationer eller udskiftning af fx bremseklodser, tændrør og oliefilter, så er udgifterne hertil allerede dækket af den månedlige leasingydelse. Sidst men ikke mindst slipper du for at skulle bekymre dig om bilens restværdi den dag, leasingaftalen udløber.

„Også for private bilister er leasing nu som før en økonomisk attraktiv løsning, der giver dig fuldt overblik over din biløkonomi, en høj grad af fleksibilitet og stor tryghed. Derfor er jeg helt overbevist om, at BMW PrivatLeasing fremover vil bevare sin status som en populær form for bilfinansiering blandt vores kunder“, konkluderer Christian Schröder.

Trods nye afgiftsregler for leasingbiler er det ikke blevet mindre attraktivt for private BMW kunder at vælge en leasingløsning – det gælder både hvad angår økonomi, sikkerhed og komfort.

Den 28. februar 2012 trådte de meget omtalte, nye regler for privatleasing i kraft. Lige siden har det i medierne – og følgelig også blandt forbrugerne – været en udbredt opfattelse, at privatleasing er blevet en markant dyrere form for bilfinansiering end hidtil. Hos BMW Financial Services Denmark har man imidlertid foretaget præcise sammenligninger af det faktiske udgiftsniveau før og efter indførelsen af de nye afgiftsregler. Og resultatet står i skærende kontrast til det billede, man har fået formidlet i store dele af pressen.

„Også efter regeringens skatteindgreb er BMW PrivatLeasing en nøjagtig lige så attraktiv finansieringsløsning som før gennemførelsen af lovindgrebet. Når lovændringen alligevel har påvirket leasingmarkedet, skyldes det primært den usikkerhed, det har afstedkommet blandt forbrugerne. Udgiftsniveauet for privatleasing har faktisk ikke ændret sig i nævneværdig grad,“ fastslår administrerende direktør for BMW Financial Services Denmark, Christian Schröder.

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation