Chevrolet Spark – Danmarks billigste 5-dørs

Spark blev produceret med et moderne og udtryksfuldt design for øje. Det nye udfordrende design tager denne filosofi et skridt videre. Nydesignet todelt frontgrill, kofangere, forlygter og tågeforlygter er alle elementer, der er med til at give Spark et nyt design med endnu mere attitude. Selv de 14” og 15” alufælge er blevet redesignet til at fremhæve Sparks sporty udseende. Bagtil er LED bremselyset blevet integreret i bagspoileren, hvilket forbedrer førerens syn bagud. Opgraderinger ses også i kabinen, som blandt andet inkluderer nye materialer samt en ombygget midterkonsol med bedre opbevaringsmuligheder.

Den populære Spark var Danmarks mest solgte bil i 2011. Med Spark behøver du ikke gå på kompromis med økonomi, plads eller sikkerhed. Spark tilbyder energimærke A, halvårlig afgift på kun 280 kr., maksimale 5 stjerner i sikkerhed (i Danmark har alle Spark modeller ESP, hvilket iflg. Trafikstyrelsen giver Spark 5 stjerner) og en kabine der nemt rummer 5 personer.

Chevrolet Spark er en populær bil i Danmark. Vi ser alle aldersgrupper købe bilen, men især hos de unge er den blevet et absolut hit. En endnu mere sporty udgave er jeg sikker på falder lige i vores kunders smag,” udtaler Finn Lykke, Direktør for Chevrolet Danmark. ”Med de nyheder der kommer i 2013, rammer vi en meget bredere kundekreds end tidligere. Vi har længe haft stor efterspørgsel på en stationcar version af Cruze. Denne efterspørgsel kan vi nu imødekomme med danmarkspremieren til november,” slutter Finn Lykke.

Link til prisliste for Chevrolet Sparkhttp://www.chevrolet.dk/eap/Spark-prisliste-2012.pdf 

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation