Continental vinder ACE Lenkrad vinterdæk test

Volkswagen Polo R WRC

Om få uger er det tid at sætte vinterdæk på. Sæsonens første test af vinterdæk har Continental ContiWinterContact TS 850 på en klar førsteplads foran konkurrenterne i størrelseskategorien 185/60 R 15.

Testen er udført af ACE Lenkrad, medlemsmagasin for en af Tysklands førende automobilklubber, Auto Club Europa, med over 560.000 medlemmer. Eksperterne har testet dækkene for 14 egenskaber på sne, på våd og på tør vej ligesom dækkenes rullemodstand indgik i den endelige bedømmelse.

Continental ContiWinterContact TS 850 var bedst til at bremse på både snedækket og våd vej. Derudover havde dækket den bedste trækkraft i sneføre og tilmed testens laveste rullemodstand.

”Vores dæk fik også den højeste score i håndtering af bilen på snedækket og på våd vej. Den er naturligvis stærkt tilfredsstillende, at vi kan tilbyde bilisterne et sådan kvalitets vinterdæk, nu da vintersæsonen så småt nærmer sig”, siger adm. direktør Georg Nielsen, Continental Dæk Danmark A/S.

Testen er foregået dels i det nordlige Finland, dels på et anlæg i Frankrig og omfattede dæk fra fabrikanter i Europa og USA. Testbilen var en VW Polo.

Foruden 185/60 R 15 fås Continental ContiWinterContact TS 850 I størrelser fra 14 til 17 tommer. Dækket har vundet stribevis af priser. Også herhjemme, hvor det i 2012 var klar etter i ADAC’s og Motors test med denne kommentar: Et særdeles godt dæk uden svage sider.

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation