Danmarks billigste bil bliver endnu billigere

Chevrolet Matiz

Med en prisreduktion på 10.000 kr. lægger Chevrolet Matiz for alvor afstand til de øvrige små biler på markedet. For blot 79.995 kr. får man en fabriksny bil med en særdeles god brændstoføkonomi.

Chevrolet sænker nu prisen på den populære Matiz fra 89.995 kr. til 79.995 kr. Prisreduktionen giver regulært baghjul til de øvrige biler i klassen og markerer Matiz som den absolut billigste lille bil på markedet. Med en årlig præmie fra blot 2.800 kr. ligger Matiz også helt i front på forsikringssiden og tilbyder således en samlet pakke for en fabriksny bil, som er svær at matche.

- Interessen for de små, handy biler vokser stødt, og vores ambition er at være det foretrukne valg. Økonomien er en afgørende faktor, når danskerne vælger bil, og derfor tager vi en række initiativer, som bringer den samlede udgift ved at eje en Matiz helt i bund. I foråret forbedrede vi brændstoføkonomien, og nu sænker vi prisen på Matiz med 10.000 kr. Med en pris på under 80.000 kr. og en månedlig ydelse på 995. kr. befinder Matiz sig i en klasse for sig selv, siger Dorthe E. Arvin, pressechef i Chevrolet Danmark.

Med sine 20 km/l er Matiz økonomisk at køre, og miljømæssigt kan den bryste sig af et CO2-udslip på under 120 g pr. km. At Matiz således er et grønt valg, kommer sikkert bag på mange danskere, der fejlagtigt opfatter Chevrolets biler som store benzinslugere. Ifølge Dorthe E. Arvin er det europæiske modelprogram faktisk lige det modsatte og har skarpt fokus på value-for-money.

Læs mere på: http://www.chevrolet.dk.

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation