Seat Mii privatleasing – kun 1499,- pr mdr

Seat Mii privatleasing

Mii med fem døre, aircondition samt service og reparationsaftale for under 1.500 om måneden og blot kr. 12.500 i engangsbetaling.

SEAT sender nu SEAT Mii, der er blevet kåret som Danmarks billigste bil at køre, ud på vejene til en leasingpris, hvor alle kan være med. Dermed kan man nu ikke alene få en ny bil til priser, der var uhørte for blot få år siden, men også med den tryghed privatleasing tilbyder.

Ifølge Bilbasen og Berlingske Business er SEAT Mii den billigste bil på det danske marked. Med en pris på blot 1,26 kr. per kilometer baseret på 20.000 km om året over fire år, kan SEAT Mii kalde sig den mest økonomiske bil på det danske marked i 2013.

Nu styrker SEAT så Mii tilbuddet yderligere til de mange, der ønsker sig en bil til meget lave priser. Fra og med starten af marts kan SEAT Mii, der også blev Årets Bil 2012, således fås fra kun 1.499 kroner per måned i leasingafgift med en engangsydelse på blot 12.500 kroner. Og det vel at mærke for en femdørs-version med aircondition.

SEAT Mii er en succes, som kunderne er begejstrede for. Fordi bilen samtidig med at være så billig er af en kvalitet, der ikke tidligere er set i klassen. Vi vil nu med vores meget attraktive tilbud på privatleasing og den tryghed, der følger med, gøre SEAT Mii tilgængelig for endnu flere, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen, direktør for SEAT i Danmark.

SEAT hurtigst voksende i 2012

Udover at tilbuddet gælder for en femdørs-model med aircondition, så omfatter den lave leasingydelse også fri service og en reparationsaftale med erstatningsbil i tilfælde af værkstedsbesøg. SEAT forventer, at det stærke tilbud vil være med til at opretholde den meget stærke interesse for Mii ind i 2013.

SEAT var sidste år det hurtigst voksende bilmærke i Danmark med 80 pct flere solgte biler end i 2011. Det har Mii selvfølgelig en del af æren for. Og vi forventer, at leasing-muligheden vil understøtte succes’en yderligere, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen.

Leasingtilbuddet starter på 12.500 kroner i engangsydelse og 1.499 kroner per måned gælder for en SEAT Mii 5-dørs Reference med 60 Hk inkl. aircondition. Tilbuddet er baseret på en leasingaftale, der løber over 36 måneder og gælder op til 15.000 km per år.

Alle Mii modeller fås på privatleasing og kan selvfølgelig også fås på aftaler med flere årlige kilometer inkluderet. Den lokale SEAT forhandler kan oplyse nærmere om specifikke muligheder.

Kampagnen starter mandag den 4. marts over hele landet.

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation