Danmarks mest solgte bil og belønninger til de miljøbevidste

Suzuki Splash

I forbindelse med en større landsdækkende kampagne, tilbyder Suzuki forhandlerne 10.000 kroner i miljøbelønning ved skift til en Suzuki Splash eller Swift.
Suzuki er kendt som en af verdens største producenter af mindre og kompakte biler. Biler der kører langt på literen og har et lavt CO2 udslip. Tag fx den nye Alto, der med sine 22,7 km/l og priser fra kr. 98.990 har været de seneste 3 månders topsælger i Danmark.

For at fremme salget af flere benzinøkonomiske biler yderligere giver Suzuki forhandlerne lige nu en klækkelig miljøbelønning på kr. 10.000, hvis den nuværende bil skiftes ud med en Splash eller Swift.

I Splash får man en lille velkørende bil, der forener rigtig god brændstoføkonomi (op til 22,2 km/l) med en overraskende rummelig kabine og det til priser, der starter under kr. 117.000. Endda med fuld sikkerhedspakke (ESP, ABS og 6 airbags) og masser af komfortudstyr.

Swiften er et godt bevis på, at det ikke behøver at være spor kedeligt at vælge økonomisk. Her er både kultskabende design, masser af udstyr og mange modelvarianter, fx med nøglefri betjening af døre og tænding samt 3 veloplagte motorer. Brændstoføkonomien spænder fra 17,2 til 22,2 km/l – så også her er der mange penge at spare på den ugentlige benzinpåfyldning. Og med en startpris på under 130.000 sætter Suzuki Swift de fleste af dens klassekammerater skak-mat.

Tilbuddet om miljøbelønning på Splash og Swift løber indtil den 12. oktober og kan ikke kombineres med andre tilbud. Man kan høre meget mere om detaljerne ved at besøge den lokale Suzuki forhandler, som også står klar med prøvebiler. Interesserede har dermed mulighed for selv at opleve, at man ikke behøver gå så meget på kompromis for at køre økonomisk med en Suzuki.

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation