Danmarksmester i Brændstof

Skoda Citigo all inclusive

Camilla Lindholm Johnsen fra Sjælland vandt en SKODA Citigo, da Shell FuelSave holdt DM i brændstof. Over de seneste uger har Shell sammen med NOVA FM afholdt konkurrencer, quizzer og testkørsler for at finde den værdige vinder af titlen som Danmarksmester i brændstof og dermed vinder af en SKODA Citigo.

Efter lokale konkurrencer og testkørsler i SKODA Citigo, hvor deltagerne både viste deres viden om at spare brændstof og deres evner til at køre med brug af så lidt brændstof som muligt, stod 3 deltagere i finalen. Allan Schmidt fra Jylland, Ditte-Marie Stolberg fra Fyn og Camilla fra Sjælland. Finaledeltagerne kørte torsdag 4 super tætte etaper i hver sin Citigo, før vinderen kunne krones.

Sejren, titlen og en splinterny SKODA Citigo gik til Team Sjælland med Mai-Britt Vingsøe og Camilla Lindholm Johnsen. Og Camilla kan derfor nu kalde sig en fortjent Danmarksmester i brændstof og ejer af en ny SKODA Citigo .

Med Shell FuelSave i tanken på den brændstoføkonomiske SKODA Citigo og brug af gode køreråd fra Casper Elgaard viste alle tre teams fantastisk kørsel med mange kilometer på hver eneste liter. Vinderne fra Team Sjælland kørte 30,311 km pr. liter, Team Jylland kørte i snit 30,003 km på hver liter, mens fynboerne kørte 29,412.

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation