Dansk rallytalent får chancen i Opels tyske talentcup

Opel ADAM privatleasing

Det 22 årige rallytalent Simon Lund Larsen skal i 2013 køre Opel ADAM i Opel Rallye Cup, der omfatter otte løb i Tyskland. Med en god placering kan det være første skridt på vejen til en international rallykarriere for Simon Larsen. De bedste blandt de 24 deltagende teams får nemlig chancen for at blive en del af Opels internationale rallyprogram.

22 årige Simon Lund Larsen skal i 2013 køre Opel ADAM i den tyske Opel Rallye Cup, der arrangeres af ADAC. Serien består af otte løb, og 24 teams i identiske rallyudgaver af ADAM skal konkurrere om pengepræmier på 100.000 EUR. Simon Lund Larsen får den erfarne co-driver Ole R. Frederiksen ved sin side, og holdet støttes af Opel Danmark og Opel Finans.

Vinderen af Opel Rallye Cup 2013 får chancen for at deltage i et internationalt uddannelsesprogram hos Opel i 2014 og køre en R2 udgave af Opel ADAM med 185 hk. Der er ligeledes en særlig ungdomskonkurrence for deltagere under 27 år, hvor de bedste kan få hjælp og coaching med henblik på at komme videre i international rallysport.

De 24 rallyversioner af Opel ADAM bygges for Opel af det tyske firma Holzer Motorsport efter nøjagtig samme specifikationer med 1,6 liters benzinmotor på 140 hk og fem trins sekventiel gearkasse.

Opel ADAM Cup versionen og den kommende R2 udgave af bilen er Opels vej tilbage til den nationale og internationale rallyscene, hvor mærket har haft en betydende rolle i lange perioder med mange nationale mesterskaber og verdens- og europamesterskaber.

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation