Den nye Volvo S60

Volvo S60 Polestar Concept
Det nye design giver Volvo S60 en dynamisk fremtoning, der understreger bilens sportslige karakter.

“Med det nye frontdesign har vi gjort Volvo S60 mere synlig. Forlygterne har fået mere gennemslagskraft, og det er med til at give bilen et nyt, udtryksfuldt ‘ansigt’. Da vi designede lygterne, havde vi ulveøjne i tankerne,” forklarer Fedde Talsma, designchef eksteriør. “Vi understregede S60′s vandrette linier både for og bag. Sammen med detaljer som en bredere grill, ændret kørelys og en ny LED-lysguide på baglygterne får de nye linier Volvo S60 til at se ud, som om den sidder på spring. Bilen er smuk på en måde, som har rødder i naturen. De rene overflader og konturer giver den en meget skandinavisk form”.

Indvendig er der opgraderinger såsom nye indtræksfarver, nye træpaneler, en ny loftsbeklædning og silkemetal rammer rundt om luftindtag og lyskontakter.

“Samlet set giver nyhederne en fornemmelse af hygge ligesom i et dejlig varmt, svensk hus på en kold vinterdag. Farvetemaerne matcher perfekt de oplyste, hvide kontakter i instrumentpanelet og andre steder i bilen,” tilføjer Lena Jiseborn, designchef for Colour and Trim.

Og under huden, i hjertet af den dynamiske køreoplevelse, er der flere chassiser at vælge imellem, alle designet i henhold til kundernes personlige ønsker. Volvo S60 køberen kan vælge mellem fire chassistyper – Dynamic (standard), Touring, Four-C (Continuously Controlled Chassis Concept) og Lower Sport Chassis, som hidtil kun har kunnet fås til R-design versionen.

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation