Den nye Volvo S80

Volvo S80
En række nye designdetaljer understreger Volvo S80′s moderne og sofistikerede karakter. Den nye front og kofangerne bagpå får bilen til at se bredere og lavere ud. Nyt, firkantet kørelys i kofangeren er med til at give fronten mere gennemslagskraft, mens de afrundede, klassiske Volvo-lygter bagpå trækker bilen visuelt ned mod vejbanen. Til Volvo S80 kan tilkøbes iøjnefaldende 19″ hjul, som ikke generer komforten.

“For at give Volvo S80 en elegant og luksuriøs udstråling har vi gjort kølergrillen bredere og tilføjet flere detaljer som f.eks. krom til at fremhæve eksteriøret,” forklarer Fedde Talsma, eksteriør-designchef

Det er fokus på detaljerne, der gør S80 mere sofistikeret. Også indvendig, hvor de to interiørpakker er blevet opdateret. Den ene – Executive – repræsenterer højeste grad af luksus og mikser godt håndværk og teknologi, mens den anden – Inscription – tilbyder en bred vifte af valgmuligheder, der gør det muligt for kunden at designe interiøret efter sit eget hoved.

“Vi er stolte over, at det er den skotske virksomhed Bridge of Weir, der leverer vores kvalitets lædersæder. Deres koskind er langt mindre overfladebehandlet end vores konkurrenters, og det giver et mere naturligt og blødere skind,” forklarer Lena Jiseborn, designchef for Colour and Trim. Hun siger videre: “Sædernes kvalitet og de andre materialer, der bruges i bilen, giver den ægte skandinaviske fornemmelse”.

Under huden, i hjertet af selve køreoplevelsen, er et fremragende chassis. Volvo S80 køberne kan vælge mellem tre chassistyper – Comfort, Lowered Sport Chassis og Four-C (Continuously Controlled Chassis Concept), hvor Comfort er standard, og Lowered Sport Chassis og Four-C er ekstraudstyr.

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation