Design din egen MINI Ray fra 199.000 kroner

MINI Ray

Alle MINI modeller har masser af køreglæde på listen over standardudstyr, og med MINI Ray kan man skræddersy bilen helt efter egne farveønsker. Der kan gives gas med seks forskellige, friske farver på detaljer som blandt andet sidespejle, striber og stafferinger.

MINI Hatch, Mini Clubman og Mini Cabriolet har som standard ”Pepper Package”. Denne pakke indeholder: klimaautomatik, regnsensor, velourmåtter, højdejusterbart passagersæde, aflægningspakke, on-board computer, lyspakke og hvide blinklys.

Både MINI Ray og Pepper Package er uden omkostning for kunden, som herved kan få sin egen personlige MINI for 56.000 kroner mindre end den burde koste.

MINI Ray kontantpris fra 199.000 kroner. MINI PrivatLeasing fra 2.525 kroner per måned, førstegangsbetaling på 25.000 kroner, baseret på 36 måneder og 45.000 km i perioden.

Made in England: MINI fejrer 100 års bilproduktion i Oxford
På MINI fabrikken i Oxford er der siden 1913 blevet produceret biler. Den første klassiske MINI rullede af produktionsbåndet den 8. maj 1959 efterfulgt af 602.815 andre i årene op til 1968. For at fejre jubilæet vil fire MINI’er i slutningen af marts være på turné til otte tidligere produktions-enheder rundt omkring i Europa.

I dag produceres MINI i England og Østrig. I England ligger samlefabrikken i Oxford, karrosseri-fabrikken i Swindon og motorfabrikken i Hams Hall. MINI er allerede i dag Storbritanniens tredjestørste bilproducent, og BMW Group vil investere ca. 500 mio. britiske pund i løbende udvidelse og modernisering af koncernens produktionsanlæg i England frem til 2014.
MINI Countryman og MINI Paceman produceres hos Magna Steyr i Graz, Østrig.

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation