Drømmebiler på spil i gratis pokerturneringer

Lamborghini

Hos to af verdens største poker sider er det i øjeblikket muligt at vinde to af verdens mest eftertragtede biler. De to fuldblodsracere, der er på højkant, er en Lamborghini Gallardo LP 560-4 og en Aston Martin DB9 Coupe, så man kan blive godt kørende væk fra pokerbordet.

Lamborghinien kan vindes hos Pokerstars, hvor man frem til den 25. september kan deltage gratis i freerolls. Er man heldig kan man spille sig frem til Grand Final den 3. oktober, hvor vinderen får det eftertragtede køretøj.

Lamborghini Gallardo LP 560-4 blev lanceret i 2008 og har en 5.2L V10-motor. Den har en topfart på 325 km/t og går fra 0 til 200 på 11,8 sekunder. Den italienske sportsvognsfabrikant donerede i øvrigt en af bilerne til politiet i Rom, som nu jagter fartsyndere på de lokale motorveje.

Hos Partypoker har man valgt at udlodde en knapt så flashy førstepræmie, men dog stadig en sportsvogn af første klasse. Aston Martin DB9 Coupe udmærker sig ved at være en fuldblodsracer, som samtidig er utrolig behagelig at køre, selv over lange strækninger. Bilen blev blandt andet testet i Top Gear, hvor Jeremy Clarkson kørte fra England til Monte Carlo. Danske Henrik Fisker har i øvrigt været med til at designe vidunderet, der har en topfart på 307 km/t.

Også hos Partypoker kan man deltage i gratis freerolls, hvor man kan spille sig frem til en af de fem pladser i finalen af ”Drive the Dream”, som kampagnen kaldes. Finalen spilles i London den 2. oktober.
Hvis man ikke skulle være så heldig at vinde førstepræmien, er der også præmier med fart og spænding til spillerne på de næste pladser. Andenpræmien er et ophold på Lamborghini Extreme Driving Academy, tredjepræmien er til Ferrari Driving Experience, fjerdepræmien til Porsche Sport Driving School, mens femte- og sjettepræmien er billetter til henholdsvis det brasilianske og italienske Formel 1 Grand Prix.

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation