Fem Euro NCAP stjerner til Opel Mokka

Den nye Opel Mokka SUV fra Opel får høje karakter for børnesikkerhed, sikkerhedssystemer og passagerbeskyttelse og fem stjerner i den overordnede Euro NCAP vurdering af bilens passive og aktive sikkerhed. 

Den nye Opel Mokka kommer godt fra start med fem stjerner i den seneste kollisionstest udført af Euro NCAP, der netop er offentliggjort. Mokka får maksimum point for sine elektroniske hjælpesystemer til forebyggelse af ulykker og 96 pct. ud af 100 pct. for evnen til at beskytte voksne passagerer. Også når det gælder børnesikkerhed klarede Mokka sig godt i testen. Mokka scorede maksimumpoint i testen af børnesikkerhed, der udføres som en del af kollisionstesten med en dummy svarende til størrelse og vægt af et 3 årigt barn.

Opel Mokka har den fulde Opel sikkerhedspakke med seks airbags herunder airbaggardin, der dækker både forreste og bagerste sideruder og dobbelte selestrammere. Det elektroniske hjælpeudstyr omfatter blandt andet ESC (ESP®Plus), mulighed for at få advarsel ved overskridelse af en bestemt hastighed, Opel Eye, der læser hastighedstavler og kan advare, hvis der er risiko for en kollision med en forankørende, bakkamera og adaptive forlygter, der automatisk tilpasser lyskeglens bredde, længde og højde efter køreforholdene herunder hastigheden.

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation