Festival hos Skoda

Škoda tilbyder Fabia Combi nu til hatchback pris og holder åbent værksted.

Škoda holder Festival i weekenden 23.-24. januar og fejrer det nye år med en masse spændende aktiviteter. Den vigtigste aktivitet er et rigtig godt tilbud på danskernes kæledække Fabia. Netop nu kan man på udvalgte modeller og farver få den uhyre populære Škoda Fabia Combi til prisen for en hatchback. Det vil sige, at man sparer 10.000 kr.

Tilbuddet gælder Fabia 1.2 Ambiente og Fabia 1.4 Ambiente begge med benzinmotor samt den meget økonomiske 1.4 TDI GreenLine. Startprisen for en Festival Fabia Combi er nu kun 168.000 kr.

Škoda Fabia Combi har i mange år været en af danskerne foretrukne mindre familiebiler. Rummeligheden i Fabia Combi taler for sig selv. En barnevogn oven i købet med hjul eller 3 børnecykler glider nemt og ubesværet ind i det forslugne bagagerum. Fabia er endvidere kendt for sit høje komfortniveau. Sædevarme, aircondition, fartpilot og el-drevne ruder foran samt en førerplads, der kan indstilles i alle tænkelige retninger, finder man ikke hos mange andre biler i denne klasse. Fabia har endvidere vist sig at være et økonomisk godt køb, da den holder værdien rigtig godt.

Når det nu er Festival tid, så har Škoda justeret på Octavia-priserne, og derfor kan Škoda tilbyde den faceliftede Octavia med op til 4 års garanti for kun 199.000 kr. for en Octavia 1.6 MPI Classic i hatchback versionen.

Og når man nu er i gang – ja så holder Škoda-forhandlerne åbent værksted samme weekend, hvor kunderne gratis kan få den nuværende Škoda gennem et Wellness check. Wellness behandlingen omfatter eksempelvis check af lygterne, motorolie, undervognen, udstødningen, dæk og bremserne. Kunder, der lader sin bil gennemgå et Wellness check, deltager i konkurrencen om et Wellness ophold for 2 personer samt navigationsanlæg og plejemidler til bilen, så man selv kan give bilen en Wellness behandling.

Škoda blev i 2009 det 9. største bilmærke i Danmark. Škoda sælger Octavia og Fabia, som begge i mange år har været nogle af danskernes foretrukne familie biler. Modelprogrammet udgøres også af Škoda Superb TwinDoor med den variable bagklap samt den fleksible og funktionelle MPV Roomster – bilen med det nytænkende design. Sidst er den helt nye SUV Yeti blevet en del af Škoda-familen. Både Fabia og Octavia har været årets bil i Danmark. Fabia, Octavia Combi, Roomster og Yeti kan alle fås som van på gule plader.

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation