Fiat 500L kommer nu som van

Fiat 500L

I efteråret 2012 blev Fiat 500L lanceret i Danmark med stor succes, og som noget helt nyt kommer Fiat 500L nu også som varebil på gule plader. Fiat Professional introducerer nemlig Fiat 500L Van, der kombinerer den charmerende italienske stil fra 500-serien med en kvik, rummelig og funktionel varebil.

Den store livsstilsbil Fiat 500L har allerede taget danskerne med storm, og nu lancerer Fiat Professional Fiat 500L Van – en rummelig og fleksibel varebil, der samtidig er ligeså stilfuld og elegant som den populære Fiat 500. Præcis som personvognsudgaven er Van-udgaven en kompakt MPV, der byder på masser af plads, lys og luft i varerum såvel som i kabine.

”Fiat 500L Van er en perfekt forening af stilfuldt design, rummelighed og miljøbevidsthed. Den er et oplagt alternativ til de, der ønsker en varebil med masser af plads og høj komfort, og som samtidig sætter pris på et lækkert og charmerende design. Med et firmalogo placeret på siden af Fiat 500L Van er man garanteret positiv opmærksomhed i trafikken, og så er det jo kun en fordel, at den er udstyret med en brændstoføkonomisk motor,” siger Pierre Martin Bos, Country Manager for Fiat Professional i Danmark.

Brændstoføkonomisk motor
Fiat 500L Van introduceres med en stærk 1.3 Multijet-turbodieselmotor med 85 hk, der leverer høj ydelse kombineret med et lavt forbrug. Fiat 500L Van kan køre op til 23,6 km på en liter brændstof. Motoren, som har rigelig trækkraft fra sine 200 Nm, må trække en anhænger på op til 1.000 kg (med bremser), og den smarte Eco:Drive LIVE funktion hjælper føreren med løbende at reducere brændstofforbruget, CO2-udledningen og driftsomkostningerne.

Bluetooth som standard
Indvendigt er Fiat 500L udstyret med enkel teknologi, der er designet til ikke at aflede opmærksomheden fra trafikken. Den flotte 5” store farveskærm gør det let at betjene den nye Uconnect radios mange forskellige funktioner ved hjælp af touch screen. Den nye radio byder bl.a. på Fiats Eco:Drive LIVE, som løbende giver gode råd til økonomisk kørsel, og den har en avanceret Bluetooth forbindelse, som gør det legende let, helt håndfrit, at håndtere telefonopkald og den personlige musiksamling.

Fiat 500L Van 1.3 Multijet kommer i en Popstar eller Lounge udgave og koster henholdsvis 139.109 kr. og 157.681 kr. excl. moms.

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation