Fiat og Alfa Romeo privatleasing tilbud

Fiat og Alfa Romeo tilbyder atter privatleasing, og når man fremover går til forhandleren for at lease en ny Fiat eller Alfa Romeo, sker det i samarbejde med Alm. Brand Leasing. Med priser fra blot 1.695 kr. pr. måned for en ny Fiat 500 eller 2.495 kr. for en ny Alfa Romeo MiTo, er det igen attraktivt at privatlease. Alm. Brand Leasing A/S har indgået aftale med Fiat Group Automobiles Denmark A/S om at tilbyde privatleasing af Fiat og Alfa Romeo-biler gennem de autoriserede Fiat og Alfa Romeo-forhandlere.

“Vi ved, at mange danskere gerne vil undgå en større udskrivning til en ny bil og slippe for bekymringer om værditab og uforudsete udgifter på bilen. Derfor har vi arbejdet hårdt på igen at kunne tilbyde et attraktivt leasingprogram for alle dem, der ønsker en nem og ukompliceret måde at have bil på. Vi er derfor rigtig glade for, at vi sammen med Alm. Brand Leasing nu atter kan tilbyde et produkt til disse kunder,” siger Svend Overgaard Laursen, direktør for Fiat Group Automobiles Denmark A/S.

Hos Alm. Brand Leasing er der forståeligt nok også glæde over at få Fiat og Alfa Romeo-modellerne med i Alm. Brand Leasing:

“Samarbejdet udmønter sig i et finansielt stærkt og holdbart produkt, som vi håber Fiat og Alfa Romeo-kørerne vil tage rigtig godt imod,” siger Thomas Lindgren Mortensen, direktør for Alm. Brand Leasing.

Som gode eksempler på de nye privatleasingpriser nævner Thomas Lindgren Mortensen, at en privatkunde kan lease en Fiat 500 med aircondition fra 1.695 kr. pr. måned eller en Alfa Romeo MiTo fra 2.495 kr. pr. måned. Begge inkl. fuld service og vedligeholdelse samt vejhjælp.

Yderligere fordele for leasingkunderne
Fiat og Alfa Romeo-kunder kommer desuden til at nyde godt af muligheden for at tilkøbe eksempelvis en dækaftale, som kan indeholde sommer- og vinterdæk samt udskiftning og opbevaring af dæk. Alm. Brand Leasing er en del af Alm. Brand Bank og kan derfor gennem Alm. Brand Koncernens forsikringsselskab også tilbyde en attraktiv bilforsikring med priser fra 390 kr. pr. måned.

Derudover er der gode rabatter at hente på brændstof. De rabatter får Fiat og Alfa Romeos privatleasingkunder glæde af, hvis de tilknytter en brændstofaftale. Med aftalen opkræves brændstofforbruget sammen med den månedlige leasingafgift.

På den måde kan kunderne vælge at have alle omkostninger inkluderet i den månedlige leasingafgift, bortset fra ejerafgiften. Den bliver opkrævet direkte.

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation