Flot og lækker konebil fra Nissan – Nissan Micra ELLE

Nissan og verdens mest solgte modemagasin ELLE er gået sammen om at udvikle en specialversion af den populære bybil Micra. Målet for begge er at tiltrække moderne, spændende kvinder, der er glade for storbyen. Nissan Micra ELLE kommer til salg i Europa til efteråret, efter at den er blevet præsenteret i forbindelse med biludstillingen i Paris. Den kombinerer et frisk design med gode udstyrsdetaljer, der passer til den moderne, travle og selvstændige kvinde.

“Det her handler om meget mere end blot et logo på en bil”, udtalte Geraldine Ingham, som er Marketing direktør for Nissan i Europa. “Micra og ELLE har meget tilfælles, fordi både bilen og magasinet tiltrækker meget ens købere. “En hektisk livsstil betyder, at den moderne, travle kvinde hver dag jonglerer mellem arbejde og fritidsaktiviteter, familie, venner og forhold. Så har man virkelig brug for en bil. Og her er Nissan Micra ELLE et rigtig godt valg “.

Micra har klassens mindste vendediameter, og det lave emissionsniveau fra Pure Drive-motoren gør desuden, at udgiften til grøn ejerafgift er på blot 280 kr. pr. halve år.

Standardudstyret i Nissan Micra ELLE omfatter flere ting, der er behagelige og meget anvendelige i dagligdagen. Eksempelvis automatisk klimaanlæg, nøglefri betjening og startknap, opvarmede, eljusterbare og indklappelige sidespejle, regnsensor samt fartpilot med hastighedsbegrænser.

Det udvendige design omfatter panoramaglastag, kromdetaljer udvendigt og indvendigt, lakerede aluminiumsfælge, tågeforlygter og tagspoiler.

Forbindelsen til ELLE vises diskret med små logoer på bagklappen og forskærmene, logoer på de forreste måtter og på indstigningslister foran. Når bilen er blevet introduceret, vil kunderne blive tilbudt forskellige aktiviteter og ydelser, der forbinder Nissan og ELLE.

Kunderne vil kunne vælge mellem mange forskellige farver inklusive en ny – Cosmic Cobalt. Alle farverne kombineres med en ny type sædeindtræk. Og Nissan Connect navigations- og infotainmentsystem fås som ekstraudstyr.

Nissan Micra ELLE kan fås med enten en 1,2-liters 3-cylindret benzinmotor med 80 hk eller med den avancerede 1,2-liters benzinmotor med kompressor og direkte indsprøjtning (DIG-S), som yder 98 hk, men alligevel kun udleder 99 g CO2/km. Begge motorer er markeret med Nissans Pure Drive mærkat, som kun tildeles de mindst forurenende biler i Nissans modelrække.

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation