Folk dropper toget – biludlejning hitter i julen

Mini Cooper 2014

Der er allerede heftig juletrængsel hos biludlejningsselskaberne. Mere end 2 uger inden jul melder Budget Biludlejning nu udsolgt på flere af sine bilgrupper i juledagene. Biludlejningsselskabets parkeringspladser bliver mere og mere tomme for hvert år, for stadig flere danskere fravælger de proppede og ofte forsinkede eller aflyste juletog til fordel for lejebilen.

Desværre ingen ledige biler. Den besked møder flere af Budget Biludlejnings kunder allerede nu, når de forsøger at booke lejebil til juledagene. Man skal nemlig være ude i rigtig god tid, når juleslæden skal i hus.

Forsinkelser, tvungne ståpladser, dyre billetter og manglende plads til bagage og julegaver i togene er bare nogle af de ting, der gør julen til en mere og mere travl højsæson for biludlejningsselskaberne. Efterårets storme har kun forstærket tendensen og skræmt danskerne, som ikke vil risikere at strande på banegårde eller i slukkede tog i julen.

“Det er et tilbagevendende scenarie. Vi har altid udsolgt i julen, og i år har efterspørgslen været ekstra stor. Det ser derfor ud til, at der næppe vil være lejebiler tilbage til de panikramte danskere, som vi sædvanligvis møder den 23. og 24. december”, beretter Kasper Gjedsted, Administrerende Direktør hos Budget Biludlejning i Danmark.

Når der ikke er flere ledige personbiler, rammer panikken rigtig hårdt. Derfor sender Budget Biludlejning hvert år desperate kunder af sted gennem landet på juleferie i en varevogn eller flyttebil.

“Når vores parkeringspladser er gabende tomme, og man ikke er flere end 3 personer, foretrækker de fleste af vores kunder faktisk at leje en varevogn, frem for at ty til den offentlige transport. På den måde er man i hvert fald også sikret god plads til julegaverne”, afslutter Kasper Gjedsted.

Budget Biludlejning har stadig ledige lejebiler på enkelte udlejningsstationer, men man skal være hurtig, hvis man vil nå at sikre sig en af de populære bilstørrelser.

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation