Ford B-Max hitter i Europa

Ford B-Max

Fords kompakte familiebil, Ford B-MAX, er et hit blandt europæiske bilkøbere. Mindre end et år efter introduktionen, har Ford B-MAX indtaget pladsen som den mest populære kompakte MAV (Multi Activity Vehicle) i Europa.

Ifølge en ny markedsanalyse*, er der i årets første seks måneder solgt mere end 38.000 Ford B-MAX’er, hvilket bringer Ford B-MAX’en helt i top med en markedsandel på knap 16 procent.

Danskerne har også taget godt imod den lille familiebil med skydedøre. Her har den fortrængt de nærmeste konkurrenter og indtager en samlet niendeplads blandt alle MAV’er og MPV’er, der bliver solgt på det danske marked.

Ford B-MAX’en er netop blevet hædret med prisen ‘AUTOBEST 2013′. Motorjournalister fra 15 Central- og Østeuropæiske lande placerede Ford B-MAX’en øverst på skamlen, først og fremmest på grund af Ford B-MAX’ens overordnede kvalitet, de nemme adgangsforhold grundet de fraværende midterstolper og den flere gange prisvindende 1,0 EcoBoost benzinmotor.

Mere end 80 procent af alle Ford B-MAX’er bliver solgt med Fords stemmestyrede SYNC kommunikationssystem, der blandt andet rummer det unikke og prisvindende Automatisk nødopkald, som automatisk ringer op til alarmcentralen ved et alvorligt uheld.

* Data indsamlet fra 19 europæiske markeder af R L Polk & Co.

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation