Ford holder lagersalg på en række populære modeller

Ford holder lagersalg på en række populære modeller og tilbyder attraktiv introduktionspris på ny Ford B-MAX

Er du på udkig efter nye bil, er det værd at slå et smut forbi din lokale Ford forhandler, som for øjeblikket er spækket til bristepunktet med gode tilbud på et bredt udsnit af Fords modeller

Ford holder lagersalg, og det betyder at der lige nu er store besparelser at hente på Ford FiestaFord Focus og Ford C-MAX. Samtidig kan den nye Ford B-MAX erhverves til en attraktiv introduktionspris.

- Vi har en del biler på lager, som vi gerne vil tilbyde til attraktive priser. Derfor har vi justeret priserne på et bredt udvalg af vores modeller, siger Tom Maxmølris fra Ford Motor Company A/S og understreger, at der er tale om først til mølle – og vi af samme grund kun kan tilbyde biler til lagersalgs-priser, så længe lager haves.

Introduktionstilbud på ny Ford B-MAX

Den helt nye Ford B-MAX med det unikke skydedørs-system, hvor midterstolperne er integreret i dørerne fås f.eks. i en 1,4 liters benzin-version med 90 hk og med Ambiente udstyr til 189.900 kroner. I den nye Ford B-MAX er midterstolpen blevet integreret i dørene. Den løsning giver en helt ny og innovativ dørkonstruktion, som giver en enorm åbning og gør tilgangen til kabinen til en leg for både fører og passagerer samt bagage. Ud over Ford B-MAX iøjenfaldende design, vil du også opleve letheden ved skydedøre, en gennemtænkt og fleksibel sædeindretning samt et stort bagagerum.

Ford Focus til under 200.000 kroner

Den prisbelønnede Ford Focus har fået skåret 10.000 kroner af prisen. Lige nu er det muligt at få en Ford Focus Trend med 1,6 liter benzinmotor og 85 hk til 199.990 kroner.

250 hk på tilbud

For de sportsligt orienterede, er prisen på Fords helt nye, muskelsvulmende Ford Focus ST også justeret. Focus ST findes i både 5-dørs og stationcar-udgave. Med 250 hk under hjelmen og køreegenskaber, der har høstet roser af motorjournalister over hele Europa, er Ford Focus ST måske tidens bedste bud på en ’hot-hatch’. Og lige nu kan den turboladede Focus med Recaro sportssæder fås fra kun 448.190 kroner.

Fiesta til under 110.000 kroner

Ford Fiesta, som er én af Danmarks populæreste biler, har fået skåret minimum 7.000 kroner af prisen, afhængig af udstyrsniveau, og kan nu fås fra 109.960 kroner.

Familievenlig pris på Ford C-MAX

Årets Bil i Danmark 2011 – den rummelige og fleksible familiebil C-MAX – har også fået et ordentligt dyk nedad. Lige nu er det muligt at få en lagermodel af Ford C-MAX Trend 1,6 med 105 hk til 229.990 kroner. Det svarer til en besparelse på 10.000 kroner. Prisnedsættelse gælder for både C-MAX med 5 sæder og Grand C-MAX med op til syv sæder og skydedøre.

Alle nævnte priser er eksklusiv leveringsomkostninger.

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation