Ford Ka er Danmark billigste bil

Ford Ka kampagne

Danskerne er vilde med mini- og mikrobiler. I år er ca. 75 procent af alle privat-solgte biler de små, økonomiske by-biler. Det er baggrunden for, at Ford nu skruer prisen på Ford Ka helt i bund. Med priser der starter ved 73.800 kroner er Ford Ka nu Danmarks suverænt billigste bil.

Markedet for mikro- og mini-biler er stort og konkurrencen er tilsvarende benhård. Kunderne til de små biler er meget prisbevidste. Vi ønsker at give Ford Ka samme fordelagtige position blandt mikro’erne, som Ford Fiesta har det blandt mini’erne. Derfor har vi skruet priserne på hele Ford Ka sortimentet i bund, forklarer marketingchef Tom Maxmølris fra Ford Danmark.

I den absolut billigste ende er Ford Ka Trend fra 73.800 kroner. Det svarer til en besparelse på over 12.000 kroner. I den anden ende af skalaen er topmodellen Ford Ka Titanium, med blandt andet aircondition, tågeforlygter, tonede ruder bag og tripcomputer  nedsat med godt 19.000 kroner til kun 98.080 kroner.

Tilbudet finansieres via Ford Credit, som tilbyder en konkurrencedygtig rente på 3,99 procent. Ved en udbetaling på 20.000 kroner koster den billigste Ford Ka kun 995 kroner per måned.

Vi giver kunden mulighed for enten at vælge en Ford Ka version til den absolut laveste pris i Danmark eller få en topudstyret Ford Ka til en hidtil uhørt lav pris. Med dette tilbud kan du i dag få en af de bedst udstyrede mikro-biler til under 100.000 kroner, siger Tom Maxmølris.

Tilbud på Ford Ka:

  • Ka Trend fra kr. 73.800,-*
  • Ka Trend+ fra kr. 81.870,-*
  • Ka Titanium fra kr. 98.080,-*

*Tilbud på Ford Ka løber til udgangen af september og indbefatter alle udstyrsvarianter og forudsætter finansiering via Ford Credit. Se alle betingelser og kreditomkostninger på www.ford.dk.

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation