Ford Sync kan nu stemmestyre dit navigationssystem

Ford Ka kampagne

Inden længe vil det være muligt – alene ved hjælp af stemmekommandoer – at styre bilens navigationssystem, finde et hotel eller en ledig parkeringsplads. Ford har indgået samarbejde med en række virksomheder om at udvikle apps, der er konvertible med Fords kommunikationssystem Ford SYNC med AppLink.

Tom Tom navigation, Hotels.com, Audioteka, Die Welt, ADAC, Eventseeker, Cityseeker, Autoread og Askwiki er blandt de virksomheder, der står på spring til at integrere tjenester til Ford SYNC med AppLink.

De nye applikationer udvider paletten af muligheder, som i dag allerede omfatter musikstreaming-tjenesten Spotify, nyhedstjenesten Kaliki, lokations-systemet Glympse og Aha, som giver adgang til sikker underholdning og information via internettets ‘cloud’.

Ford SYNC AppLink giver helt nye muligheder for at integrere digitale enheder og benytte sig af favorit-apps under kørsel. Uden at fjerne hænderne fra rattet, eller blikket fra vejen, kan man benytte sig af alle de digitale tjenester, man også benytter derhjemme, hvad enten det handler om musik, om at indhente information eller finde et hotel, forklarer chefen for Connected Services hos Ford, Ed Pleet.

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation