Gratis lejebil gennem Europa – f.eks. Audi A3

Audi A3

Med Budget Biludlejnings nye transferordning på Facebook kan danskerne køre i virksomhedens fabriksnye udlejningsbiler på tværs af landet og landegrænser – for det meste helt gratis og uden omkostninger.

Igennem 80′erne og 90′erne kørte tusindvis af danskere gratis på ferie i biludlejningsselskabernes biler, der skulle fragtes gennem Europa. Nu genopliver Budget Biludlejning succesen.

Budget Biludlejning har af og til behov for at få hentet lejebiler hjem til den udlejningsstation, de tilhører. Det sker typisk, når forretningsfolk har lejet biler på envejsleje. Derfor indfører biludlejningsselskabet nu en transferordning, hvor kunderne oftest gratis og med tilskud til både brændstof og eventuelle bro- eller vejafgifter kan hente virksomhedens lejebiler hjem – både inden- og udenlands. En klassisk win-win-situation for alle parter, hvor kunden kører gratis, og Budgets udlejningsbil kommer hurtigt hjem.

Alle Budgets biler indgår i ordningen, så en transferbil kan være en oplagt mulighed for at få prøvekørt en af de helt nye modeller fra et af de store luksusbrands som f.eks. den BMW, der skulle hjem fra Nice i sidste uge eller den Audi A3, der kunne afhentes i Bologna i denne uge. Man kan også være heldig at få gaflet sig en ekstremt billig varevogn f.eks. i forbindelse med flytning.

“Det koster ca. det samme for os at hente en lejebil hjem på en autotransporter som at lade en kunde hente bilen gratis. Og så vil vi helst gøre en masse danskere glade ved at give dem muligheden for at komme på en gratis tur i en lækker lejebil et sted i Europa”, forklarer Kasper Gjedsted, Administrerende Direktør for Budget Biludlejning i Danmark.

Et like for en gratis lejebil

De gratis biler i både Danmark og Europa med tilhørende flybilletter og tilskud til brændstof kan man få fingrene i ved at like Budget Biludlejnings Facebook-profil.

Lejebilens start- og slutdestination er fastlagt på forhånd. Men uanset om bilen skal hentes i Paris, Berlin eller Aalborg, bestemmer kunden selv, hvornår transferen skal foregå – så længe lejebilen bare afleveres inden det fastsatte tidspunkt. På den måde er det nemt at sikre sig gratis transport i forbindelse med f.eks. en ferie eller et weekendophold i både Danmark og udlandet.

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation