Ny fantastisk cabriolet fra Jaguar – Jaguar F-Type

F-Type hedder Jaguars nye fantastiske sportscabriolet. F-TYPE er en topersoners sportscabriolet med fokus på ydeevne, køreegenskaber og maksimal køreglæde. F-TYPE er fortsættelsen på en sportsvognshistorie, der strækker sig mere end 75 år tilbage i tiden, og som omfatter nogle af de smukkeste, mest spændende og eftertragtede biler, der nogensinde er bygget. Fokus på aktiv køreglæde og sportslige køreegenskaber i F-TYPE understreges af den asymmetriske kabines “en plus en”-layout. Det ses på fartgrebet, der strækker sig ned langs midterkonsollen i passagersiden og afgrænser den fra førersiden.

Med inspiration fra cockpittet i et kampfly er betjeningerne opdelt ergonomisk efter funktion. Inspirationen fra flyindustrien kan også ses i den joystick-formede SportShift-gearvælger, der styrer den ottetrins gearkasse. Luftindtagene øverst på instrumentpanelet er kun i brug, når føreren enten aktiverer dem, eller når de aktiveres af komplekse algoritmer. De er diskret ude af syne, når de ikke er i brug. 
Aluminium udgør en stor del af Jaguars bæredygtighedskoncept – mere end halvdelen af bilen består af genbrugsmetal. F-TYPEs konstruktion er desuden udelukkende nittet og limet – en fremstillingsproces, der udleder op til 80 procent mindre CO2 sammenlignet med svejsning af en sammenlignelig stålkonstruktion. Jaguar lancerer samtidig sit genanvendelsessystem med lukket kredsløb til sine leverandører, der sikrer, at alt afskåret metal under fremstillingen bliver genanvendt.

Læs mere om Jaguar F-Type carbiolet på Facebook: http://www.facebook.com/Jaguar

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation