Kampagnepris på KIA cee’d

2010 har været et rigtig spændende år for KIA – blandt andet med lanceringen af en helt ny europæisk model i form af den fleksible Venga. Dernæst kommer diverse design priser samt topkarakterer fra Euro NCAP.

Med hensyn til de tekniske detaljer ligger KIA heller ikke på den lade side. Allerede i starten af 2011 kan KIA præsentere en ny Kia cee’d CRDI Ecodynamics PLUS variant som kører 25,6 km pr liter.

KIA fejrer den miljøvenlige model med et miljøvenligt tilbud. I weekenden den 8. – 9. januar holder KIA nytårskur med åbent hus hos samtlige KIA forhandlere. I denne weekend kan kunden købe en KIA cee’d diesel til en benzin models pris. 

Tilbuddet omfatter alle tre karosseri varianter, og konverteres som nedenstående:

KIA cee’d 1.4 benzin => KIA cee’d 1.6 CRDI 90 HK: SPAR kr. 20.000,-

KIA cee’d 1.6 benzin => KIA cee’d 1.6 CRDI 115 HK SPAR kr. 15.000,-

2011 bliver i KIA regi mindst lige så spændende om ikke mere. Den helt nye CUV; KIA Sportage med små og økonomiske motorer får Danmarkspremiere på den anden side af nytåret, og her er der virkelig tale om en standard og et design der vækker opsigt.

I løbet af foråret bliver den populære KIA Picanto erstattet af en helt ny model, og hen i 2. halvår får den selskab af en helt ny B-segment model fra KIA som erstatter den tidligere Kia Rio.

I firmabilsklassen lancerer KIA sidst på året en klassisk sedan i form af det Europæiske flagskib; KIA Optima. KIA Optima kører allerede på hjemmemarkedet Korea og i USA, men får Europæisk premiere i forbindelse med Geneve Motor Show til marts.

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation