Kan Hamilton vinde Formel 1 2013?

Siden Mercedes køreren Lewis Hamilton fik kørt sig ind på en førsteplads ved det seneste F1 grand prix i Ungarn, er det blevet et omdiskuteret emne i de internationale sportsnyheder om hvorvidt den engelske tidligere verdensmester kan vinde Formel 1 sæsonen 2013, selvom Red Bulls Sebastian Vettel er favorit til at genvinde den prestigefyldte motorturnering.

Oven på sin storslåede sejr i Budapest forrige weekend mangler Hamilton 48 point for at nå op til tyske Vettel, som i øjeblikket rangerer på førstepladsen.

Der er 225 point tilgængelige i de ni resterende løb af denne F1 sæson, hvilket giver Hamilton, som har vundet tre podiepladser i de seneste tre løb, gode muligheder for at kæmpe sig op til toppen af pointtabellen, og spørger man Mercedes boss Ross Brawn er han også optimistisk om at dette kan lade sig gøre.

”Når en kører af Lewis’ kaliber bliver del af et hold, er der store forventninger, men hver kører har brug for lidt tid til at tilpasse sig og forstå nuancerne. Det har taget lidt tid, men jeg ser gode tegn, især i de seneste racerløb,” har Brawn udtalt ifølge BBC Sport.

”Hamilton er ved at få fremdrift og bevæge sig i den rigtige retning. Så vi ved ærlig talt ikke hvor grænsen går, for vi er på en rejse med Lewis og vi ved ikke hvor grænserne går.”

”Vores store udfordring er at vedligeholde denne fremdrift. Vores hit race har været ret god denne sæson. Det som vi har taget med os på banen har generelt virket og vi har nogle opkommende ting i de kommende løb som kan give os en drivkraft og fremdrift, der kan bære os gennem dette år,” lyder det til slut fra Brawn.

Hvis du tror Hamilton og Mercedes kan vinde Formel 1 sæsonen 2013 og vil spille på det, er der gode muligheder for betting hos bet365.

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation