Den nye Mazda CX-5

Mazda er klar med den nye Mazda CX-5, som er den første produktionsklare bil, der både har ”KODO”-design og alle SKYACTIV-teknologier med nye motorer, gearkasser, karrosseriopbygning og undervogn. Tilsammen giver de CX-5 fornemme præstationer, dynamiske køreegenskaber, en komfortabel fremfærd og et meget højt sikkerhedsniveau. En for bilklassen meget lav vægt og aerodynamisk udformning bringer også CX-5 helt i front, når det gælder beskedent brændstofforbrug og dermed lave CO2-emissioner – godt hjulpet af de effektive SKYACTIV-motorer og –gearkasser samt i-stop, der bliver standard på alle modeller. 

Mazda CX-5 er en såkaldt Crossover SUV, hvilket kort sagt betyder, at den forener de gode egenskaber fra flere forskellige biltyper. Den er rummelig som en stor stationcar, alsidig som en firehjulstrækker, økonomisk som en minibil og velkørende som en Mazda. I første omgang introduceres Mazda CX-5 med benzinmotor, og det sker til priser fra 316.940 kr. for en Mazda CX-5 Core 2.0 med 165 hk. I juli følger så dieselmodellerne, der kan leveres til priser fra 361.943 kr. for en Mazda CX-5 Core 2.2 med 150 hk.

Mazda CX-5 har netop opnået de maksimale 5 stjerner i den nye og skærpede sikkerhedstest foretaget af Euro NCAP, hvor især kravene til bilens fodgængersikkerhed er skærpet betydeligt.

Priser fra kr. 316.940 for Mazda CX-5 Core 2.0 med 165 hk

Læs mere om Mazda CX-5www.mazda.dk

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation