Mercedes CLS 63 AMG Shooting Brake

AMG – tre bogstaver, der verden over er ensbetydende med topteknologi, eksklusivitet og dynamik. Med den ny CLS 63 AMG Shooting Brake får de store følelser frit løb. Men det er ikke kun den fantastisk hurtige acceleration, der gør hver eneste tur til en intens oplevelse. Helt igennem eksklusiv med ergonomiske AMG sportssæder i nappalæder, AMG indstigningslister i børstet rustfrit stål samt AMG sportspedaler, ligeledes i børstet rustfrit stål og med skridsikre gummiknopper, giver en særligt eksklusiv stemning. Interiørelementer i sort pianolak og et analogt ur i eksklusivt IWC-design fuldender billedet af stilbevidst sportslighed.

Den nye AMG V8-motor med biturboladning imponerer både med sin fascinerende dynamik og med sin usædvanlige effektivitet for en bil i denne ydelsesklasse. Tilstrækkeligt med kraftreserver: Som man kan forvente det af en Mercedes-AMG, har den en karakteristisk, kraftfuld lyd med en nominel ydelse på op til 386 kW (525 hk) og et drejningsmoment på op til 700 newtonmeter. Feinschmeckere vil sætte pris på de innovative LED high performance-forlygter, der forenes med AMG-specifikt LED-kørelys, som er integreret i de udvendige køleluftåbninger, hvilket spreder en medrivende dynamisk stemning.

Gearskiftet i en Mercedes CLS 63 AMG Shooting Brake mærkes ikke

AMG SPEEDSHIFT MCT sportsgearkassen med 7 trin imponerer med en manuel gearkasses sportslige, direkte og dynamiske reaktion i samspil med den maksimale komfort, der kendetegner en automatgearkasse. Ud over racestart- og den automatiske mellemgasfunktion rummer sportsgearkassen også fire individuelle køreprogrammer fra effektiv til sportslig kørsel, der gør det muligt at skifte gear på mindre end 100 millisekunder.

Mercedes CLS 63 AMG: Brændstofforbrug ved blandet kørsel: 9,9 km/l, CO2-emission ved blandet kørsel: 235 g/km

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation