MINI Hatch kommer nu med fem døre.

MINI 1

Samme køreegenskaber, større anvendelighed.

Som opfølgning på den succesfulde lancering af den nye MINI Hatch i marts måned, fås bilen fra oktober nu også i en femdørs version.

Akselafstanden øges med 72 mm til 2.567 mm, og skaber plads til tre bagsæder med 72 mm mere benplads til bagsædepassagererne. Hovedhøjden i kabinen hæves med 15 mm, og der bliver 61 mm mere bredde, hvor man typisk placerer albuen.

Bagagerummet øges med 67 liter i forhold til den tredørs version, så det rummer i alt 278 liter. Bagsædet kan nedfældes med et split på 60:40.

Bilens samlede længde øges med 161 mm til 3.982 mm, og højden øges med 11 mm til 1.425 mm.

Selv om bilens rummelighed stiger betragteligt, øges EU-vægten kun med ca. 60 kg (modelafhængigt).

Den femdørs version kommer fra introduktionen i oktober med den netop introducerede, nye generation af benzin- og dieselmotorer, som allerede kendes fra den tredørs version. Derudover lanceres der en helt ny dieselmotor i MINI Cooper SD. MINI Cooper: 3-cylindret benzinmotor med MINI TwinPower Turbo og 136 hk MINI Cooper S: 4-cylindret benzinmotor med MINI TwinPower Turbo og 192 hk MINI Cooper D: 3-cylindret dieselmotor med MINI TwinPower Turbo og 116 hk MINI Cooper SD: 4-cylindret dieselmotor med MINI TwinPower Turbo og 170 hk Den nye MINI Hatch tre- og femdørs bygges på MINI Plant Oxford i England.

MINI 2

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation