Minibilerne er fortsat populære i Danmark

Ny Seat Leon kampagne

I weekenden den 19. og 20. januar holdt SEAT i Danmark Åbent Hus, hvor den, nye designsikre SEAT Leon blev lukket ud af buret. Leon er netop er kåret til bedste mindre familiebil i 2013 af engelske WhatCar? Og måske bilkøberne har læst engelske aviser. I hvert fald oplevede forhandlerne massiv interesse for Leon, der kommer fra lige under uhørt lave 190.000 kr.
Minibilerne er stormet frem i Danmark med rekordhøje salgstal. Det gælder også SEAT Mii. Men nu ser det ud til, at bilkøberne er begyndt igen at åbne øjnene for de lidt større modeller.

Vi har over hele landet oplevet massiv interesse for den helt nye SEAT Leon i forbindelse med vores introduktion og Åbent Hus. Efter at vi sidste år lancerede minibilen Mii stod bilsalget ellers næsten helt i de mindre bilers tegn, så ser det nu ud til, at de lidt større biler igen er blevet interessante for bilkøberne. Men Leon er nu også et unikt eksemplar af slagsen, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen, direktør for SEAT i Danmark.

SEAT har store forventninger til den nye SEAT Leon, der er en helt nydesignet udgave af ny-klassikeren Leon, der er bygget på Volkswagen Groups MQB-platform.

Og det er ikke kun SEAT selv, der er begejstrede. I konkurrencen om at blive Car of The Year 2013 i England har WhatCar? således netop kåret SEAT Leon som ’Best Small Family Car’ under £16.000, hvor Leon i Danmark fås fra kun 189.900 kroner.

20 procent lavere brændstofforbrug

En ny, lettere karrosserikonstruktion betyder, at Leon har meget lave CO2-emissioner og lavt brændstofforbrug. Højdepunktet er Seat Leon 1.6 TDI med start-stop-system – den kører hele 26,3 km/l ved blandet kørsel og har et estimeret CO2-tal på kun 99 g  – og op til 20 procent lavere brændstofforbrug.

Samtidig med god brændstoføkonomi og en meget lav indgangspris kan SEAT tilbyde særdeles attraktive finansieringsvilkår for Leon med fast rente ned til 3,75 procent og variabel rente på 2,95 procent.

Selv om den nye Seat Leon kører langt på literen og kommer til en meget favorabel pris, så skal den fortsat betales. Men også her mener vi at komme med et af markedets bedste tilbud, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen.

SEAT Leon kan opleves og testkøres hos alle landets forhandlere nu.

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation