Nu indtager den nye Honda CR-V snart Danmark

Honda CR-V

Nu er den fjerde generation af Honda CR-V blevet introduceret på det danske bilmarked, noget som mange danske bilfanatikere har set frem til med spænding.

CR-V modellen hører til en af det japanske bilfirmas mest centrale modeller. Siden modellens introduktion i 1995, er der blevet solgt over 5 millioner eksemplarer i 160 lande. Dog gik salget af den seneste Honda CR-V i Danmark dog ikke så godt sidste år, hvor bare 398 modeller blev købt.  Dette skyldtes hovedsageligt manglen på en mindre og mere prisbillig dieseludgave. 

Den nye Honda CR-V vil dog komme til at indeholde en ny og forbedret motor, nemlig benzinvarianten 2,0 i-VTEC, som har fået yderligere 5 hk og reduceret CO2-udledning på  173 gram per kilometer.  Derudover er den nye Honda CR-V blevet lidt mere miljøvenlig, efter den er blevet udstyret med hjælpesystemet Eco Assist og funktionen ECON, som via informationer på displayet guider chaufføren til at køre så brændstofeffektivt som muligt. Trykker chaufføren knappen til ECON-indstilling ind, stiller motoren og andre funktioner om til “superøkonomi-indstilling”. Dog er den stadig ikke blevet udviklet som hybridbil.

Som noget nyt kan den nye Honda CR-V fås både som to- eller firehjulstrækker, og den nye model vil ifølge producenten være mere lydisoleret end den tidligere model med tre decibel. Med hensyn til design er den nye model blevet mere rummelig på bagsædet og i bagagerummet, og det kræver bare et træk i et håndtag eller en rem ved bagdøren, og så lægger hele bagsædet sig ned. Udstyrsniveauet er også vedligeholdt solidt.

Alt i alt en sikker, elegant og økonomisk stationcar, som ville passe perfekt til den aktive familie og med gode muligheder for Honda leasing.

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation