Ny attraktiv Chevrolet bilforsikring til unge

Chevrolet Cruze St.car

Chevrolet i Danmark har tidligere haft stor succes med attraktive forsikringstilbud til de unge ”førstegangs bilkøbere”. Derfor har den danske importør igen skruet et rigtig godt tilbud sammen, så unge fra 21 år nu kan få en billig 3 års bilforsikring med kasko.

Første år til 0 kr. uanset bopæl og skadeshistorik
Erfaringen viser, at mange, især unge mennesker, bliver overraskede over de ekstraudgifter, der løber på, når man er blevet bilejer. Forsikringen er en af de tunge poster, som nemt kan blive meget kostbar eller direkte en hindring for bilkøbet.

Forsikringstilbuddet, som gælder alle Chevrolet Spark, Chevrolet Aveo, Chevrolet Cruze og Chevrolet Orlando personbiler, er en 3 års fuld ansvars- og kaskoforsikring, der gælder fra 21 år. Ved finansiering hos Chevrolet Finans får kunden første år for 0 kr. Andet og tredje år koster kun 5.665 kroner pr. år, og det er vel at mærke uanset bopæl og skadeshistorik. Uden finansiering koster den 3-årige forsikring 5.665 kroner pr. år.

”På grund af de attraktive priser i minibils-klassen ser vi hos Chevrolet rigtig mange unge, der gerne vil skifte pendlerkortet ud med en helt ny bil”, udtaler Dorthe Arvin, pressechef hos Chevrolet Danmark og fortsætter: ”Vores 3 års forsikringstilbud gør op med de store økonomiske forhindringer, der møder en ung bilkøber, første gang der skal handles ny bil. Samtidig er det en stor hjælp til de unge, at de udover en billig forsikring kan få opsamlet 3 års anciennitet”.

Tilbuddet er udviklet i samarbejde med Mondux Assurance Agentur A/S og omfatter både de helt unge og de ældre kundegrupper. Selvrisikoen for de 21- 24 årige er 12.500 kroner. Hvis man er over 25 år falder den til 5.000 kroner.

Chevrolet Spark finansieres fra 990 kroner pr. måned.
Med den nye billige bilforsikring er det nu muligt at få en helt ny Spark til kun 990 kroner pr. måned inkl. leveringsomkostninger på 3.680 kroner – og så får man som nævnt første års forsikring til 0 kroner.

Chevrolet Spark, der er Danmarks billigste 5-dørs, kan udover de 5 døre som standard tilbyde 5 siddepladser, 5 stjernet sikkerhed, ESP, 6 airbags og en brændstoføkonomi der giver den et flot energimærke A+. Chevrolet Spark fås i 4 udstyrsvarianter LA, Life+, LS og LT og med et motorvalg, der står mellem en 1.0 eller 1.2 liters benzinmotor med hhv. 68 og 82 hk.

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation