Ny BMW elbil – BMW i3 Concept Coupe

BMW i3 Concept Coupe er BMW’s nye elbil med BMW eDrive teknologi. BMW i3 Concept Coupe drives af en elmotor udviklet af BMW Group, der yder en maksimal ydelse på 125 kW/170 hk og et maksimalt drejningsmoment på 250 Newtonmeter. Elmotoren trækker sin energi fra lithium-ion batteri under gulvet.

Individuel styling og materialevalg sikrer den perfekt indretning i BMW i-modellerne. Det indre af BMW i3 Concept Coupe illustrerer, hvordan cockpit design har udviklet sig som det er klargjort til serieproduktion, mens den på samme tid skaber individuel stemning, der passer til begrebet en sporty tre-dørs bil. Valg mellem en blanding af læder, træ, uld og andre råstoffer sikrer, at bilens premium karakteristika, herunder det nye aspekt af bæredygtighed, kan være både tydeligt ses og mærkes.

Effektiviteten kan boostes endnu mere i ECO PRO +-tilstand, som er designet til at gøre alt for at maksimere rækkevidden. Speederen er modificeret, så den maksimale hastighed er begrænset til 90 km / t . Komfortfunktioner som varme-og klimaanlæg køre på minimum for at undgå dug på ruderne. Elektriske funktioner som sædevarme, spejlvarme og ikke-væsentlige elementer i de kørelys er endda slukket helt. Som et resultat af alt dette, kan bilens rækkevidde forøges endnu mere.

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation