Ny Ford S-Max og Galaxy

Ford Galaxy

Ford S-MAX og Galaxy var de første Ford-modeller, der viste elementer af vores “kinetic design” formsprog og hvad vigtigere er, de var med til at ændre mange menneskers opfattelse af Ford-mærket.

Som de to modeller, der indtager toppen i Fords europæiske sortiment er det vigtigt, at de også fremover viser vejen frem, gennem lancering af nye og innovative teknologier, der kendetegner Fords ambitiøse lanceringsplan for 2010.

“Vi har givet begge modeller et friskt, nyt udseende og en mere luksuriøs appel. Men det er under huden, at de største ændringer er foretaget.” siger John Fleming, Executive Vice President og Chairman & CEO, Ford Europa. “S-MAX og Galaxy er de første europæiske Ford-modeller, der drager fordel af vores globale EcoBoost turbo benzinmotor-familie, med direkte indsprøjtning. Det resulterer i bedre præstationer fra en mindre motor kombineret med en imponerende brændstofsøkonomi og lavere CO2-emissioner.” Og det er kun begyndelsen af S-MAX & Galaxy historien.

S-MAX og Galaxy bliver de første modeller med Fords nye, højeffektive 2,0-liters EcoBoost benzin-motorer med 203 HK (149 kW), der slutter sig til en væsentlig forbedret 2,0-liters Duratorq TDCi dieselmotor med 140 HK (103 kW), plus en ny 163 HK (120 kW) variant. Desuden er Ford Powershift gearkasse med dobbelt-kobling for første gang tilgængelig i Fords C/D segment.

Den opgraderede 2,0-liters Ford Duratorq TDCi motor lever op til Euro Stage V emissionskravene og kan for første gang fås i tre versioner – 115, 140 og 163 HK.

Den effektive Ford Powershift dobbeltkobling gearkasse, er det perfekte match til både den nye EcoBoost benzinmotor og common rail dieselmotorerne. Ford Powershift er standard på den nye EcoBoost motor og valgfri mulighed på 140 HK og 163 HK versionerne af 2,0-liters Duratorq TDCi.

Den nye S-MAX og Galaxy er designet med henblik på, at tilbyde kunderne en luksuriøs rejseoplevelse. For at opnå dette, er en vifte af funktioner i de tidligere modeller, blevet opdateret og videreudviklet for endnu større sikkerhed og komfort.

En række – for Ford – nye funktioner introduceres på S-MAX og Galaxy som f.eks. “Blind Spot Information System” (BLIS ®) og ny elektrisk børnesikring i bagdørene.

Andre teknologier, der allerede ses på andre Ford-modeller, er nu for første gang også tilgængelige på S-MAX og Galaxy. Disse teknologier omfatter bakkamera, nøglefri døre og det prisbelønnede Ford EasyFuel System (brændstofpåfyldning uden tankdæksel).

Ny Ford S-MAX & Galaxy lanceres i Danmark i andet kvartal 2010.

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation