Ny Honda NSX afsløret på Detroit Motorshow 2013

Honda NSX concept

En ny concept version af Honda NSX illustrere evolutionen af næste generations superbil’s styling og design, inklusiv et første glimt af en mulig design retning for interiør designet som I dag blev afsløret af American Honda på deres Acura stand.

Designet forbliver tro mod den orginale concept styling, og bevarer den lave og stærke profil med dynamiske og dragende proportioner med et design der kommunikerer superbils attityde og en high tech fornemmelse.

Det dynamiske design viser retningen for hvad verden kan forvente sig af den nye Honda NSX, som har været efterspurgt længe.  Letvægtsmaterialer og avanceret teknologi er blandt nøgle ordene.

Det nye innovative Sport Hybrid SH-AWD® (Super Handling All Wheel DriveTM) hybrid system, indeholder en center placeret V6 motor med direkte indsprøjtning kombineret med en unik drivenhed med 2 elmotorer med moment styring. Det nye AWD hybridsystem kan øjeblikkelig generere negativ eller positivt moment individuelt til forhjulene i sving. Honda forventer at dette vil give bedre præstationer end tidligere AWD systemer.

Foruden håndteringsfordelene ved Sport Hybrid SH-AWD ® systemet, er bilen udstyret med en kraftig næste generations VTEC ® V-6 motor med direkte indsprøjtning, i samspil med en dobbelt kobling transmission med indbygget elmotor for at skabe super acceleration og samtidig tilbyde fremragende effektivitet.

Den nye Honda NSX er ved at blive udviklet af et globalt R&D team, der ledes af designere og ingeniører på Honda R&D Americas, Inc som har lokation i Los Angeles, Californien og Raymond Ohio. Den nye Honda NSX vil også blive fremstillet på et nyt produktionsanlæg i Ohio.

Den nye Honda NSX Concept model vil blive udstillet på Honda standen i forbindelse med Geneva Motor Show i marts.

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation