Ny Jaguar XFR-S Sportbrake præsenteret i Geneve

Jaguar XFR-S Sportbrake

Britiske Jaguar melder sig for alvor ind i kampen til titlen ”Konge over motorvejenes overhalingsbane”. Det er den nye 2015 udgave af Jaguar XFR-S Sportbrake med hele 550 HK under hjelmen og elektronisk begrænset tophastighed på 300 km/t, der i denne uge har premiere på Geneves Internationale Bilmesse.

Familie-raceren indskriver sig blandt verdens hurtigste ”stationcars” og henvender sig til den aktive familie, der både vil have luksus og stort kraftoverskud samtidigt med, at de vil have en praktisk bil i hverdagen. Når splitbagsædet lægges ned, giver det således et 1.675 liter stort bagagerum, der gør det muligt at transportere både barnevogn og de fleste andre ting, som en moderne familie har brug for at transportere. Bare lidt hurtigere end naboen.

Den voldsomme Jaguar XFR-S Sportbrake er udstyret med en 5.0-liters V8 motor med ekstra kraftig kompressor, der giver et drejningsmoment på 680 Nm. Det sikrer fuld effekt selv ved lave omdrejninger og 0-100 km/t nås da også på blot 4.8 sek. Den nye XFR-S Sportbrake er monteret med 20 tommer special fælge og tilhørende specielt fremstillede dæk til at klare den høje maks hastighed. Både undervogn og bremser er selvfølgelig modificeret til at håndtere de mange kræfter.

Jaguars Adaptive Dynamics optimerer bilens præstationer 500 gange i sekundet og en 8-trins automatisk gearkasse med Jaguars ”Quickshift” teknologi vælger intuitivt gearskift i løbet af et splitsekund. Alt sammen er med til, at skabe Jaguars legendariske køreegenskaber – See more at: http://www.jaguar.dk/omjaguar/nyheder/autobahn-konge-geneve#sthash.1YJB6Bka.dpuf

 

 

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation