Ny Mazda CX-7: udvisker grænserne mellem en sportsvogn og en SUV

Mazda CX-7

Med et markant ydre og en meget rummelig og fleksibel kabine med plads til fem passagerer er Mazda CX-7 den perfekte krydsning mellem en sportsvogn og en SUV.

Denne sports crossover er noget helt særligt. Du får kombinationen af det sportslige udseende med det suveræne overblik, der skyldes den høje siddeposition. De atletiske designdetaljer oser af Mazda, og med materialer i topkvalitet og smarte funktioner sigter den luksuriøse kabine højt og opfylder alle dine ønsker til en SUV.

Uanset om du kører på motorvej eller i tæt bytrafik, sørger den avancerede sikkerhedsteknologi for et sikkerhedsniveau, der tager højde for det værst tænkelige.

Udseendet på denne Crossover er ikke til at tage fejl af.

Takket være forruden, der har mere hældning end på mange fuldblods sportsvogne og de nydesignede alufælge fremstår Mazda CX-7 som en meget atletisk bil.

Designet udstråler køreglæde i en sjælden grad. Detaljefokuseringen fortsætter i kabinen, hvor der er anvendt bløde materialer, og hvor instrumentpanelet er præget af smukt svungne former.

Uanset hvor du skal hen, vil du opleve, at den kraftfulde Mazda CX-7 er en fryd at køre i.
Når du sætter dig bag rattet, er det næsten ikke til at forestille sig, at du er i en bil med SUV-lignende proportioner – Mazda CX-7 skærer sig dynamisk igennem hver en kurve og sving med millimeterpræcision.

Det intelligente firehjulstræk giver en fremragende tilpasning til vejforholdene med perfekt kraftfordeling i alle situationer, og overfører kræfterne til baghjulene, når det er nødvendigt.

Mazda tilbyder nu en ny 2,2-liters turbodieselmotor med common-rail og et maksimalt drejningsmoment på 400 Nm. Og den opfylder de strenge emissionskrav i EU norm-V, på grund af innovativt katalysatorsystem.

Og den kraftige 2,3-liters benzinmotor med turbo og direkte indsprøjtning producerer hele 260 hk ved 5500 omdr./min.

Stil. Rummelighed. Og masser af avancerede funktioner. Sæt dig bag rattet i denne sports crossover, så vil du snart opdage, hvad der gør den til en af klassens førende.

Du kan altid finde din foretrukne siddeposition i Mazda CX-7, der fås med el-justerbare forsæder og hukommelse i førersædet til tre indstillinger. Multi-informationsdisplayet er placeret øverst på midterkonsollen og giver dig alle vigtige køreinformationer, som f. eks, brændstofforbrug, i øjenhøjde.

Med Bose®-audiosystemet med Bluetooth®-udstyr kan du på udvalgte modeller skifte musik eller besvare opkald uden at fjerne hænderne fra rattet. Og hvis du har en Bluetooth®-kompatibel musiktelefon eller MP3-afspiller, kan du forbinde den trådløst til audiosystemet i Mazda CX-7 eller tilslutte udstyret til AUX-stikket.

Og så er der de ting, du ikke kan se, men som gør Mazda CX-7 til ren luksus. En forstærkning af karrosseriet og nye støddæmpere har forbedret køreegenskaberne og kørekomforten samt reduceret vejstøjen. Så nu kan du og dine passagerer nyde en mere stille og behagelig køretur.

Læs mere om Mazda CX-7 her: http://www.mazda.dk

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation