Ny Peugeot 107 for 495 kr,- om måneden

Peugeot 107

Den lille, kække Peugeot 107 har i lang tid haft en attraktiv pris, men alligevel vælger Peugeot nu at udvikle et nyt billån ved at sænke den månedlige ydelse, så den bliver hidtil uhørt lav. For den lave sum af 495 kr. kan man blive bilejer og rulle af sted i en helt ny Peugeot 107 Active 5-dørs.Råd til ny bil selvom økonomien strammerEn af overvejelserne bag Peugeots nye og mere tilgængelige låneaftale, har været at gøre det mere overkommeligt og tilgængeligt for alle kunder at købe en bil.

De seneste år har vist os at alle kan havne i en situation, hvor økonomien for en periode strammer lidt til. Og skulle man stå i netop en sådan situation, men alligevel mangle en bil, er den lave ydelse på kun 495 kr. om måneden med til at gøre det hele lidt lettere. Ny måde at finansiere bilen påAlle der er fyldt 18 år og kreditgodkendt kan gøre brug af det nye billån gennem Peugeot Finans og blive ejer af en ny Peugeot 107. Når udbetalingen på minimum 20.000 kr. er faldet, kan de kunder, der har behov for en periode med en lav månedlig ydelse nøjes med at betale 495 kr. om måneden. De efterfølgende 72 måneder betales der 1.138 kr. Det gode ved aftalen er at man trods et helt år med det, der vel kan kaldes den skarpeste månedlige ydelse på bilmarkedet, ender med at have de samme kreditomkostninger sammenlignet med et almindeligt Peugeot Finans lån på lige omkring 25.300 kr.

Peugeots nye finansiering kan benyttes ved køb af Peugeot 107 Active, Peugeot 107 Cool og Peugeot 107 Sport, alle i 5-dørs modeller.”Vores hverdag er en anden end den var, hvis vi bare går nogle år tilbage, og for mange er det en realitet at økonomien strammer til, når akutte behov opstår” fortæller adm. dir. for Peugeot Danmark, Kenneth Hansen og fortsætter: “Med Peugeots nye finansieringstiltag forsøger vi at gøre det lidt nemmere for de kunder, der har behov for en bil til trods for en presset økonomi”.

Peugeot 107- en lille bil, der tilbyder merePeugeot 107,1.0, 68 HK er først og fremmest en bil, der er ekstremt nem at manøvrere rundt med. Derudover er 107 Active den perfekte partner i hverdagen, både som pendlerbil og citybil. Den kører op til 23,3 km/l med en CO2-udledning på kun 99 g/km og man bliver således en sjælden gæst på tankstationen. Den nye afrundede front med LED-kørelys og det mere aggressive look giver bilen et charmerende touch, mens de 6 airbags og ESP-systemet er med til at holde sikkerheden i top.

Til bilen er der udviklet helt specielt udstyr og tilbehør så kunden får mulighed for at personliggøre bilen. Der kan vælges mellem forskellige alufælge, aluminiums gearknopper, krom-effekter på vinduer, specielt broderede måtter, navigationssystem hvor iPhone og iPod kan tilkobles, armlæn med opbevaringsplads, tagbokse samt meget mere.

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation