Ny Peugeot 308 kommer i weekenden

Peugeot 308

Peugeot-forhandlerne landet over ruller weekenden den 2.-3. november den røde løber ud og byder velkommen til et brag af et Åbent Hus, som har fokus på det nyeste medlem af løveflokken: Peugeot 308.

Det eneste den nye løve har til fælles med sin forgænger, er navnet – alt andet fra inderst til yderst er helt nyt. Det er en modig, intuitiv og moderne hatchback i et rent og elegant design, som skal generobre mellemklassen og positioneres som et stærkt og anderledes alternativ. Prisen starter ved 199.990 kr. for en Peugeot 308 Access 1.2 VTi 82 hk.

Når less is more

Den nye Peugeot 308 har alle de vigtigste egenskaber, som efterspørges i mellemklassen. Den er kompakt med en længde på 4,25 m og enhøjde på 1,46 m, den er rummelig og har en bagagerumsvolumen på 470 liter under hattehylden. Men Peugeot 308 er meget mere end det og er tænkt som et stærkt og anderledes alternativ.

Peugeots i-cockpit tilbyder en helt ny køreoplevelse. Alt er designet til at give føreren en sanselig og intuitiv betjening: Et kompakt rat, som forstærker oplevelsen af dynamik, head-up instrumentering, så man kan læse oplysningerne uden at tage øjnene fra vejen, en høj midterkonsol og en stor 9,7″ touch skærm. Touch skærmen samler forskellige kommandoer for at sikre optimal brugervenlighed, hvilket har givet designerne mulighed for at skabe et meget rent instrumentbord med kun få knapper: Renhed møder teknologi.

I køreoplevelsens tjeneste

Køreoplevelsen forstærkes af det lille rat og trækker på Peugeots mangeårige ekspertise, når det gælder vejgreb og opsætning af undervogn, der er optimeret med kvaliteterne ved den nye EMP2 platform. Den nye platform indeholder den allernyeste teknologi med 116 patenter og bidrager til bilens dynamiske kvaliteter, men også til komfort og det betydelige vægttab på 140 kg. Et resultat af dette er blandt andet en væsentlig reduktion af CO2-udledning, hvilket betyder, at den nye 308 bliver referencemodel i sin klasse med en CO2-udledning ned til 82g/km.

Kvalitet, som ses og mærkes

Den nye Peugeot 308 er selve virkeliggørelsen af mærkets premium-strategi. Fra den allerførste
design-briefing har kernen i projektet været at nå det højeste kvalitetsniveau. Ifølge direktør for Automobiles Peugeot, Maxime Picat, er den nye Peugeot 308 den bedste bil, Peugeot har produceret i 30 år. Bag disse ord ligger en minutiøs kvalitetssikring og indførelsen af helt nye kvalitetsstandarder.

Inden lanceringen er der gennemført 4 mio. testkilometer bestående af både 650.000 km udholdenhedstest og 360.000 km test, som simulerede reel kundebrug. Den endelige godkendelse bestod af 200 produktionsbiler, 1000 testkørere og 2,5 mio. testkilometer “in real life”. Herudover gennemgår hver eneste Peugeot 308 1.800 tjek, inden den ruller ud af samlebåndet.

Ny Peugeot 308 på det danske marked

Peugeot 308 introduceres med fem effektive benzin- og HDi motorer, der sammen med den optimerede aerodynamik sikrer lavt brændstofforbrug og en CO2-udledning fra 93 g/km.

I foråret 2014 introduceres nye teknologier, heriblandt en ny 3-cylindret turbo benzinmotor (1.2 liter e-THP) og ikke mindst de kommende BlueHDi-versioner, som gør sig bemærket med en CO2-udledning på kun 82 g/km.

Udstyrsniveauer:

Access – pris fra
199.990 kr. for 1.2 VTi 82 hk

Radio CD, Bluetooth, USB, aircondition, fartpilot/-begrænser, højdejusterbart passagersæde, elektrisk servostyring, ESC, ABS, elektronisk bremsekraftfordeler, emergency braking assistance, one touch el-ruder for, 15″ stålfælge, LED kørelys.

Active: Priseksempel – 1.6 HDi 92 hk 244.990 kr.

9,7″ touch skærm, Bluetooth, USB & jack stik, læderrat, multifuntionsrat, kromdetaljer, bi-zone klimaanlæg, programmerbar fartpilot/-begrænser, justerbar lændestøtte, lædergearknop, midterarmlæn med opbevaring, Hill Start Assist, one touch el-ruder både for og bag, 16″ aluminuimsfælge, kromdetaljer på front, indfarvede sidespejle og dørhåndtag, p-sensor bag.

Allure: Priseksempel – 1.6 THP 125 hk 284.990 kr.

Navigation, sportssæder for, særligt indtræk, armlæn bagtil med ski-klap, fuld LED forlygter, kromdeltaljer på kølergrill, vinduesrammer, 16″ TOPAZE aluminiumsfælge, p-sensor for og bag, el sammenklappelige sidespejle, velkomstlys.

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation